Tineke Zwart

Ik ken Claire inmiddels dik een jaar. Langere tijd ben ik haar business coach geweest en uiteindelijk heb ik haar ingehuurd als coach voor mijn klanten.

Claire is zo iemand die je zelden tegen komt in je leven. Ze heeft een magische mix van enthousiasme, professionaliteit, loyaliteit, kracht, kwetsbaarheid, empathie en zorgzaamheid.
 
Iedereen loopt met haar weg. Ik, mijn klanten, haar klanten, de deelnemers bij wie ze in het programma zat toen ik haar coachte, enz.
 
Claire is voor mij het voorbeeld van een powervrouw (ook al haat ik dat woord). Ze weet goed wie ze is, laat niet over zich heen lopen, pakt alle kansen die ze pakken kan maar dat allemaal zonder een bepaalde zachtheid en warmte te verliezen.
 
En daarnaast is Claire ook gewoon de allerbeste als het gaat om copywriting, strategische en mentale coaching.
 
Dus mocht je erover na zitten te denken om met Claire te werken, DOEN!
Tineke Zwart

tinekezwart.com

Randy van Ekeren

“Ook toen ik nog parttime in loondienst werkte heb ik al eens een businesscoach overwogen, maar de noodzaak was er nog niet en ik vond het gewoon best een smak geld. Op de dag dat mijn bedrijf een half jaar bestond, zei ik ‘JA’ tegen het coachingstraject van Claire en binnen 2 weken voelde ik al dat dit de beste keuze was.

Ik was net uit loondienst, had een half jaar kei- en keihard gewerkt en wist: nu moét ik ervoor gaan. Ik had geen rust, mijn prioriteiten niet op orde, plande mezelf helemaal vast, was stiekem soms best onzeker over mijn rol als copywriter/ondernemer en werkte mezelf 7 dagen/ochtenden/avonden/lunchpauzes per week over de kop voor een ‘prima’ omzet naast mijn baan in loondienst.

Het vrijblijvende telefoontje met Claire voelde gelijk al relaxt. Alleen de kick-off bracht me al meer dan ik had durven hopen: mijn aanbod stond als een huis en ik had eindelijk mijn ideale doelgroep scherp, waardoor eigenlijk alles qua communicatie ook ‘makkelijker’ werd. 

Mijn prijzen verhogen vond ik spannend, maar nadat de eerste offerte met die prijzen direct werd geaccepteerd, gaf dat een kick en vierde Claire het minifeestje met me mee. Niet alleen praktisch helpt Claire me met de juiste stappen, ook mentaal. Iemand hebben die je in paniek een voicebericht kan sturen als iets even niet ging zoals gehoopt en die er dezelfde dag nog met motiverende woorden voor zorgt dat je wél weer in je kracht staat, is voor mij alles waard.

Ja, die 10K marketing klinkt ontzettend tof, maar vol zelfvertrouwen, een sterke positionering én met voldoende rust je bedrijf runnen, is nog toffer. Als je daarmee begint, komt die omzet ‘vanzelf’. Zonder al Claire’s sales-handvatten te gebruiken, kon ik vanaf mijn tweede maand uit loondienst al rondkomen van mijn bedrijf. Sterker nog: ik hoopte na het traject 3000 á 4.000 euro omzet te draaien, een flexplek buiten de deur te huren én een auto te kopen. Alle drie heb ik binnen een half jaar kunnen afvinken!

Als copywriter kan ik Claire dus absoluut aanbevelen als je niet kunt wachten om een succes van je bedrijf te maken, maar tegelijkertijd weet dat er meer is dan keiharde omzetten draaien. Bijvoorbeeld? Genieten van alle andere momenten die dankzij zakelijk succes een stuk makkelijker worden.”

Randy van Ekeren

witeandseek.nl