Bedankt, maar wacht nog even. 

Je aanvraag voor het gratis E-book is gelukt. Binnen een paar minuten heb je die in je inbox. Hoe fijn zou het zijn als je niet alleen weet wat je nu concreet kan doen om leads te krijgen, maar ze ook weet om te zetten in betalende klanten? Goed kunnen verkopen is een must-have skill in de ondernemerswereld en daarom heb ik een template voor je gemaakt!

Ontvang sales template

Download binnen 6 uur en ontvang 33% korting!

Dé succesformule voor het voeren van goede verkoopgesprekken.

Dit template zorgt dat:

  • Je weet hoe je kunt reageren op bezwaren van klanten, zoals: “Ik heb geen geld.” of “Ik heb hier nu geen tijd voor, maar zal aan je denken in de toekomst.”
  • Je salesgesprekken gezellig zijn in plaats van stroef, en je totaal niet pusherig overkomt.
  • Je vanaf nu graag een aanbod doet, want je weet precies wanneer iemand op je zit te wachten en wanneer niet.

Het template bestaat uit 6 pagina’s, waarbij je per ‘stap’ tips krijgt over wat je kunt zeggen op welk moment. De prijs is normaal € 14,95 exclusief btw, maar de komende 6 uur maar € 9,95 als cadeautje voor het downloaden van mijn E-book. Echt een no-brainer dus.

Ontvang sales template

Download binnen 6 uur en ontvang 33% korting!

salestemplate
Sifra Mol


“Een paar maanden geleden kocht ik het sales template van Claire. Op dat moment had ik genoeg aanvragen, maar voelde ik mij heel onzeker tijdens salesgesprekken. Ik wist gewoon echt niet hoe ik dat aan moest pakken en ik merkte dat ik hierdoor potentiële klanten misliep.

Het salestemplate is een praktisch template wat mij handvaten heeft gegeven om een script te schrijven dat bij mij past. Zodat ik de juiste vragen kan stellen en richtlijnen heb voor het gesprek. Hierdoor ga ik veel zekerder de gesprekken in! Ik weet door het template precies wat ik moet zeggen op welke momenten en dat heeft me enorm geholpen. Aanrader!”

Sifra Mol
Selma Aouichaoui


“Ik ben bij Claire gekomen omdat ik erg vastliep met mijn ideale klant. Ik weet waar ik goed in ben, maar om het te vertalen naar de juiste doelgroep en dat goed te krijgen was een uitdaging. Ik verlangde naar duidelijkheid en een manier om het goed te kunnen vertalen. Soms zit je zo diep in je eigen bedrijf, dat je niet meer weet hoe je het concreet kunt communiceren.

In de kick-off sessie heb ik met Claire een keuze kunnen maken m.b.t. mijn ideale klant. Ze heeft mij heel goed geholpen en zag al snel wat de essentie is van mijn coaching en wat mijn missie is. Claire is heel goed met het zien wat je kan en doet en hoe je dat moet vertalen naar je klanten, zodat ook zij weten waar je kracht ligt. Ik ben al een hele lange tijd hiermee bezig en eindelijk vallen de puzzelstukjes op zijn plek na door onze sessie.

Ik zou Claire aanbevelen aan ondernemers die nog twijfelen hoe ze hun missie en passie moeten vertalen naar hun klanten. Daarnaast ook aan iedereen die moeite heeft met sales of het een uitdaging vindt.”

Selma Aouichaoui


“Ik heb de sales & website template van Claire haar website gekocht. De website template ben ik nu pagina per pagina aan het toepassen en biedt mij veel rust en structuur hoe ik elke pagina tekstueel wil gaan uitwerken. Als gestructureerd persoon werkt dit enorm fijn!

Daarnaast heb ik ook de sales template meerdere malen succesvol geïmplementeerd tijdens mijn wekelijkse koude acquisitie calls. Ik vond deze gesprekken altijd lastig om te starten, je moet tenslotte toch een binnenkomer, een doel en een aantal handvaten hebben. Dat biedt dit template allemaal! Dankjewel Claire!”

Dayenne Koreman
Laura Graichen


“Vandaag kreeg ik het fantastische nieuws dat ik vanaf april op interim/freelance basis een zwangerschapsverlof mag vervangen bij een gerenommeerd bedrijf. De komende maanden neem ik de redactionele en uitvoerende taken op me.

De kennis van Claire is zo leerzaam, dat ik alles wat we bespraken toepaste in mijn sales gesprek om deze klus binnen te harken. En dit is gelukt! Niet alleen qua woorden maar ook qua mindset. Claire is een enorme aanbeveling als het aankomt op sales en groeien qua klantenstroom binnen je bedrijf!”

Laura Graichen
Bianca Versluis


“Ik raak altijd ontzettend geïnspireerd door de podcasts van Claire en heb ook diverse Q&A’s van haar bijgewoond. Ik heb er veel van geleerd en met name op het gebied van sales. Daar weet Claire ontzettend veel van. Ik heb haar Sales Template dan ook gekocht, zodat ik ook kan leren hoe je uit verbinding kan verkopen.”

Bianca Versluis
Download sales template

Download binnen 6 uur en ontvang 33% korting!

In het template deel ik exact wat ik doe en zeg tijdens mijn salesgesprekken, waardoor ik binnen no-time volgeboekt zit.

 

Zo krijg je steeds vaker een JA en ervaart je potentiële klant het gesprek als prettig.

De opbouw is als volgt:

Algemene verkooptips

Stap 1: Groeten

Stap 2: Neem de leiding

Stap 3: Stel jezelf voor

Stap 4: Laat de ander zichzelf voorstellen

Stap 5: Inhoudelijk meedenken

Stap 6: Afronden

Stap 7: Aanbod

Stap 8: Bezwaren tackelen

Stap 9: Closen

Het lijkt heel simpel en in feite is het dat ook, maar de stap van het voorstellen naar het meedenken en van het geven van tips naar het doen van een aanbod gaat vaak erg ongemakkelijk. Met de inhoud van dit template worden je gesprekken juist als fijn ervaren. Ik geef je inhoudelijk antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe open ik een gesprek?

  • Wat vertel ik over mezelf?

  • Welke dingen mag ik vragen aan de ander?

  • Hoe maak ik de switch van ‘een gezellig praatje’ naar het doen van mijn aanbod?

  • Wat zeg ik om mijn aanbod aantrekkelijk te maken?

  • Hoe reageer ik op eventuele bezwaren?

  • Hoe sluit ik het gesprek af?

Waarom een sales template?

Ik heb zoveel verschillende verkoopbaantjes gehad, dat ik ze niet eens meer allemaal op kan noemen. Zo heb ik kauwgom en krantenabonnementen verkocht op straat, heb ik huizen verkocht in Aruba (ja, echt!), werkte ik als sales consultant op de Zuidas, verkocht ik mijn diensten en producten in de vijf bedrijven die ik zelf heb opgericht… aan sales ervaring geen gebrek.

Op een gegeven moment voerde ik zelfs meer dan dertig salesgesprekken per dag. Ik kan niet eens meer tellen hoe vaak ik een ‘NEE’ kreeg, maar uiteindelijk leerde ik een strategie die werkt. Een rode draad. Eén volgorde van stappen die ik nam om te zorgen dat een lead converteerde in een klant. De reden dat iemand in het gesprek nog ‘JA’ zei op mijn aanbod. Ik merkte dat als ik een andere volgorde gebruikte, deze kans een stuk kleiner was. Daarom heb ik mijn talloze aantekeningen bij elkaar geschraapt en er een template van gemaakt. Dé reden waarom ik mezelf nu ‘succesvol’ durf te noemen.

Het sales template is een strategie waarbij verkopen fijn is voor zowel jou, als de ander. Geen zweterige handjes. Geen ongemakkelijk gepush. Geen slinkse trucjes. Puur verkopen vanuit verbinding.

Als ik het kan, kan jij het ook.

6 waardevolle pagina’s aan verkooptips de eerste 6 uur voor maar € 9,95 als cadeautje voor het downloaden van mijn E-book. Volledig aftrekbaar. Als je nu nog leest, waar wacht je dan nog op?

Ik wil een template!

Download binnen 6 uur en ontvang 33% korting!

Ik wil die sales template!