Hét traject dat zorgt dat je als dé expert wordt gezien in je markt.

Je bent al een tijdje ondernemer en het gaat je aardig af. Gemiddeld verdien je zo’n € 3000,- per maand, waardoor je prima rondkomt en nog een beetje kunt sparen. Je werkt er alleen wel behoorlijk hard voor en hebt het gevoel telkens ‘aan’ te moeten staan. Die echte vrijheid die je graag wilde als ondernemer, daar mag je wel wat meer van krijgen. Als je nu niet on top of je marketing en sales bent, krijg je ook geen klanten. Let’s change that up!

testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai

Let’s go next level…

Stiekem kun je niet wachten. Die droomvilla, mooie auto en uren vrij in een hangmatje op een wit strand. Nee, het gaat je niet alleen om het materiaal. En ja, je weet dat je daar hard voor moet werken. Maar dat heb je gedaan. En veel ook. Nu is het tijd voor een volgend niveau. Eentje van optimaliseren, automatiseren én genieten.

“Success doesn’t come to you,
you go to it.”

Zij gingen je voor

 

Elzevera Albada Jelgersma


“Hoewel ik het eng vond om te investeren in een coach terwijl ik te weinig verdiende om stelselmatig van rond te komen (of überhaupt iets te doen), ben ik enorm blij dat ik het toch heb gedaan.

Claire is enthousiast, to-the-point en werkt ook tussen sessies actief mee aan mijn succes. Het is ontzettend waardevol om iemand te hebben die meekijkt en bijstuurt, en die concreet aangeeft wat ik kan doen om vooruitgang te boeken.

Zo waardevol zelfs, dat in de 2,5 jaar dat Claire mij heeft gecoacht, ik van € 800,- omzet per maand als het goed ging ben gegaan naar €25.000,- per maand als basis.

Sinds het begin van het traject had ik al beter betalende klanten waar ik minder uur aan kwijt was, maar dit had ik nooit durven dromen. Ik raad Claire dus zeker aan als businesscoach!”

Elzevera Albada Jelgersma
Thomas Groen


“Ik zit nu bijna een half jaar bij Claire. Toen ik bij Claire kwam was ik zoekende, zowel persoonlijk als zakelijk. Claire heeft mij geholpen te switchen naar mijn ideale klant (verpleegkundigen) en I kid you not: dat was de beste move ooit.

Door die switch komen mijn kernwaarden (waaronder authenticiteit) meer naar voren. Mijn productaanbod qua marketing heb ik aangepast en sluit nu naadloos aan bij mij doelgroep, mijn marketing en sales skills zijn kilometers vooruitgegaan waardoor ik geen angst meer heb en het zelfs leuk vind (geloof me, ik vond het heel k..) en het mooiste van alles: ik heb mijn expertrol te pakken. Zowel verpleegkundigen als zorginstanties komen naar MIJ toe (ipv andersom) en mijn harde werken wordt beloond.

Claire daagt me nog steeds uit en dit zorgt ervoor dat ik zowel zakelijk als persoonlijk als een raket ga. Ze viert alle successen met mij mee en als ik even in de put zit en het wat minder gaat, weet ze me altijd weer te motiveren. Ik weet nog wel dat ik na de eerste hypnose tegen Claire zei ‘help, ik ben spiritueel aan het worden’. Maar wat hebben die mij geholpen om verder te komen.

Als je op zoek bent naar een businesscoach die, naast dat ze een saleskanon is en ‘gewoon’ heel veel weet, je altijd motiveert om tot de hoogste hoogten te gaan, zowel persoonlijk als zakelijk, zou ik Claire inschakelen. Zelfs als je, net als ik, bang bent (was) voor spiritualiteit (‘zweverigheid’) of om buiten je comfort zone te gaan. Ze zei ooit: ‘If you have everything under control, you’re not moving fast enough.’ Dus als je bang bent om (te) snel te gaan, zou ik iemand anders inschakelen 😉

Thomas Groen
Marjolein van Dongen


Ik kwam bij Claire omdat ik een aantal doelen had voor mezelf. Ik wilde op een bepaald inkomensniveau komen én mijn aanbod en koers helder hebben. Ik vond zoveel dingen leuk dat het moeilijk is focus te krijgen en mijn ideale klant te aan te spreken.

 Claire heeft mij heel goed geholpen een heel nieuw aanbod neer te zetten en na 4 maanden zat ik al op dat gewenste inkomensniveau! Ook mijn koers is nu  meer dan helder.

 Ik ben Claire ontzettend dankbaar en ik zou haar aanbevelen aan ondernemers die hun financiële en commerciële doelstellingen snel willen behalen. Ze is  duidelijk, heeft kennis van zaken, is geduldig maar geeft je wel die liefdevolle schop onder je kont waar nodig 😉

Marjolein van Dongen

Creëer het leven waar je al jaren van droomt…

  • Heb je niet alleen een ‘normale’ inkomstenstroom, maar ook een passieve. Zo kun je moeiteloos opschalen en (financieel) doorgroeien.

Break Through in zeven maanden bevat het volgende:

Strategische kick-off

Strategische kick-off van 2 uur met voorbereidende opdracht.

Maandelijkse coach calls

6x een maandelijkse coach call van 30 minuten (online).

Online academy

Een volledige online handleiding van 12 modules over sales, doelen stellen, online marketing strategieën en mindset in tekst én videovorm.

Online support

Persoonlijke feedback op opdrachten, binnen 24 uur reactie op al je vragen én een overzicht van al je to-do’s op wekelijkse basis. In een gezamenlijk trello-bord.

Maandelijkse Q&A-sessies

7x een coach call van 1,5 uur waarbij je mij en andere ondernemers al je vragen kunt stellen en eventuele onzekerheden kunt delen.

Maandelijkse strategiesessie

7x een strategiesessie van twee uur waarbij we samen je doelen, actieplan en marketingstrategie voor de komende maand uitwerken.

Mindset

7x live online mindsetsessies gegeven door mij of een externe expert om blokkades en belemmerende overtuigingen te doorbreken, zodat je écht stappen kunt zetten.

Community

Een besloten Facebookgroep met andere ondernemers, waar je met elkaar kunt sparren en groeien. Elke maandag wordt een motivational video geplaatst.

Getting Grit

Toegang tot de maandelijkse sales- en marketingchallenge, community én 2 Q&A’s van mijn andere programma.

Livedag

Een volledig verzorgde trainingsdag in Nederland met de hele groep, zodat je nóg dieper in je bedrijf kan duiken.

€ 12.500,- exclusief btw * 
*(of 4 termijnen van € 3250,- of 8 termijnen van € 1650,-)

Let op: naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook je tijd en energie investeert.

Zij gingen je voor

 

Daniella Tuik


Voordat ik bij Claire instapte, zat ik op een kantelpunt in mijn bedrijf. Het ging op zich lekker maar als echte generalist miste ik een bepaalde zekerheid in mijn aanbod en positionering. Tijdens de kickoff wist Claire binnen no time de brug te slaan tussen mijn passie voor strategie, verbinden en ontzorgen. Aan het eind van de kickoff hadden we een nieuw business model staan. Ook al past het niet in een vastomlijnd plaatje, toch weet Claire mijn boodschap super concreet te krijgen.

En dan de, nu al beruchte, sales challenge in de besloten groep waar we met al haar klanten zitten. Magic. Door deze andere benadering dan ik zelf gewend was, waarin ze ons uitdaagde en bijstond, werd ik echt in actie gezet en in 1,5 week tijd kon ik 6 nieuwe klanten en 10K omzet achter mijn naam schrijven. Dat ze wat ging opschudden had ik verwacht, maar dit was echt beyond expectations.
 
Claire is een topcoach om aan je zijde te hebben, ze aarzelt niet om je een goede spiegel voor te houden en je te ondersteunen waar nodig, terwijl je groeit in het nemen van zelfleiderschap.
 
Ik beveel Claire aan als je een duidelijke koers voor je bedrijf wil, vanuit verbinding meer klanten wil aantrekken en wil stoppen met twijfelen of het je wel gaat lukken om te groeien met je bedrijf.
Daniella Tuik
Randy van Ekeren


Ik zei ‘JA’ tegen het coachingstraject van Claire en binnen 2 weken
voelde ik al dat dit de beste keuze was.

Ik had geen rust, mijn prioriteiten niet op orde, plande mezelf helemaal
vast, was stiekem soms best onzeker over mijn rol als
copywriter/ondernemer en werkte mezelf 7 dagen per week over de kop.

Alleen de kick-off met Claire bracht me al meer dan ik had durven
hopen: mijn strategie stond als een huis, waardoor de communicatie ook
‘makkelijker’ werd. Mijn prijzen verhogen vond ik spannend, maar nadat
de eerste offerte direct werd geaccepteerd, gaf dat een kick en vierde
Claire het minifeestje met me mee. Niet alleen praktisch helpt Claire me
met de juiste stappen, ook mentaal.

Vol zelfvertrouwen, een sterke positionering én met voldoende rust je
bedrijf runnen, is ontzettend tof. Als je daarmee begint, komt die omzet
‘vanzelf’. Zonder al Claire’s sales-handvatten te gebruiken, kon ik vanaf
mijn tweede maand uit loondienst al rondkomen van mijn bedrijf.

Sterker nog: ik hoopte na het traject 4.000 euro omzet te draaien, een
flexplek buiten de deur te huren én een auto te kopen. Alle drie heb ik
binnen een half jaar kunnen afvinken!

Ik kan Claire dus absoluut aanbevelen als je niet kunt wachten om een
succes van je bedrijf te maken én wilt genieten van alle andere
momenten privé en zakelijk.

Randy van Ekeren
Anouschka van Wettum


Het was altijd al mijn grote droom om ooit kunstenaar te worden, maar ik kreeg zo vaak te horen dat ik daar mijn brood niet mee kon verdienen, dat ik die droom wegstopte. Tot ik mentaal niet anders kon dan mijn droom een kans te geven.

Met Claire als mijn businesscoach had ik binnen het traject al een omzet van € 2.600 (vorig jaar was dit in totaal € 180!), vond ik een atelier, ontwikkelde ik een online cursus waar de eerste 5 cursisten al in zitten en kwam ik met twee volle pagina’s in de Trouw. En dat alles naast mijn 32-uurs baan en een vakantie van drie weken. Mijn droom kwam niet alleen uit, ik ging het verkopen en connecties leggen met nieuwe klanten zelfs leuk vinden.

 Claire geeft me rust in mijn week, focus om te groeien en is mijn grootste cheerleader bij alle successen. Mijn Grote Droom is waarheid geworden en daarmee is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. Ik zie nu overal kansen, doe spannende dingen, leer nieuwe mensen kennen en kan mijn brood verdienen met mijn kunst – zelfs met beleg!

 Ik raad Claire aan iedereen aan die dromen heeft en niet weet hoe ze die werkelijkheid moeten maken. Vooral als sales, administratie en doelen stellen je buikpijn geven, want met Claire is dat echt niet meer nodig. Ze denkt helemaal mee met jouw specifieke situatie.

Anouschka van Wettum

Nog even voorstellen…

Ik was 18 jaar toen ik mijn eigen onderneming startte. Mijn vader – ook ondernemer en mijn grote voorbeeldfiguur – was toen net overleden. Ik heb van alles gedaan: honden uitlaten, modellen- en hostessenwerk, presenteren, en marketingklusjes. Dit deed ik allemaal naast mijn bachelor en vervolgens naast mijn fulltime baan op de Zuidas.

In 2019 kwam ik erachter dat ik geld aan het najagen was. Mijn vader was gedurende mijn jeugd altijd weg en ik wilde zelf dolgraag mijn leven inrichten met voldoende rust en tijd voor vrienden en familie. Ik nam per direct ontslag. Niet heel slim, want ik had in totaal € 3000,- op mijn rekening en geen back-up. Iedereen verklaarde me voor gek.

Ik begon een webshop in waterflesjes voor honden. Dat werd een daverend succes, maar maakte me niet gelukkig. Daarna besloot ik me te richten op copywriting en ook dat ging goed: binnen no-time schreef ik voor grote namen als Uber, Tommy Hilfiger, Google en Zalando.

Na enkele jaren besloot ik als businesscoach andere startende ondernemers te helpen. De resultaten die hieruit voortkwamen waren bizar: binnen slechts enkele maanden namen mijn klanten ontslag, kochten ze auto’s, verhuisden ze naar het buitenland en gingen ze zelfs terug in werkuren met een stijgende omzet.

Het is mijn missie om ook jou te helpen naar dat ‘vrije leven’ waar je altijd al van hebt gedroomd. Daarom help ik je graag naar een consistente stroom aan klanten en (passieve omzet), terwijl je genoeg tijd voor andere aspecten in je leven overhoudt.

Veelgestelde vragen

Dat begrijp ik, investeren in jezelf is altijd spannend. Je hebt echter al een succesvolle business opgezet. Je zult altijd op dit niveau blijven als je niet besluit jezelf op #1 te zetten. Bekijk het eens van de andere kant: wat kost het je om deze investering NIET te doen? Hoeveel klanten en daarmee (passieve) omzet loop je mis? Hoeveel frustratie hebben jij en je naasten op dit moment? Is het niet tijd voor meer rust en een hoger niveau van ondernemen?

Je kunt ervan uitgaan dat je hier zo’n 2,5-5 uur per week mee bezig bent. Alle tijd die je in dit traject stopt is direct tijd die je stopt in het creëren van meer rust in je business. Zo heb je straks dat leven waar je nu zo naar snakt. Anders blijf je altijd zo opgejaagd als nu.

Dat is geen enkel probleem. Alle sessies worden opgenomen, waardoor je ze rustig in je eigen tijd kunt terugkijken. De vragen die je hebt voor de Q&A-sessies worden gewoon meegenomen in de call, ook als je daar niet live bij aanwezig bent.