Hét traject dat zorgt voor meer
omzet, tijd én plezier.

Yes, je bent net begonnen of al even bezig met online ondernemen. Wat een andere wereld is dit. Er komt ontzettend veel bij kijken als je het goed doet. Je moet een duidelijke strategie en doelen hebben, een ideale klant vinden, je producten of diensten bepalen, verkopen, marketingacties uitvoeren, je administratie en financiën bijhouden: waar begin je?!

Elke ondernemer heeft het in zich om
succesvol te worden…

Je moet alleen even weten hoe. Daarin is het vooral belangrijk om te kijken naar jou als persoon en waar jij van ‘aan’ gaat. Zodra je een strategie hebt gevonden die past binnen jouw schema en ambities, gaan alle deuren voor je open. Ik stippel dat pad graag voor je uit, daarom heb ik dit traject ontwikkeld.

Review-claire-babai
testimonial-claire-babai
Review-claire-babai
testimonial-claire-babai
Review-claire-babai
testimonial-claire-babai

“Where you are a year from now will be determined by the choices you make today.”

– Brad TurnbulL 

Zij gingen je voor

 

Willeke-van-Oirbeek


“Ik wou altijd al een bedrijf starten en meer vrijheid in mijn dagelijks leven maar toen ik besloot ermee te starten deed ik maar wat in het rond. Ik begon met freelancen (wat mij eigenlijk niet zo gelukkig maakte). 

 
Maar toen kwam ik met Claire in contact, en stapte ik in het coachingstraject ‘Creëer je droombedrijf’. Ik merkte al bij de start dat dit de beste keuze is die ik kon maken in mijn proces, ik had meteen een enorm goed gevoel bij Claire en haar traject.
 
Tijdens ons traject haalde ze mij hier echt uit mijn comfortzone en gaf me veel meer inzicht over mijn sterktes en zwaktes. Ook dacht zij enorm mee met welke richting het beste bij ‘mij’ past en welke manier van aanpak daarbij aansluit. Samen met haar motivatie-skills en de gestructureerde & duidelijke modules heb ik een klaar & duidelijk plan voor mijn bedrijf kunnen uitwerken.
 
Hierdoor heb ik iets kunnen opbouwen waar ik trots op ben en met enorm veel ‘goesting’ aan kan verder bouwen! Claire is een enorme motivator en echte expert als het op ‘business’ aankomt. Ik kan dit traject enkel maar aanraden aan iedereen die wil starten/bouwen aan iets nieuws maar het nog niet meteen zien hoe & waar te starten.”
Willeke Vanoirbeek
Laura-Russo


“Ik had totaal geen idee waar ik mee bezig was voor ik bij Claire kwam. Ik had mijn passie gevonden, ja, dat wel, en ik had ook superveel ideeën die ik allemaal wilde uitvoeren. Ik was echter gewoon in loondienst en had dus weinig tijd en ook weinig energie over na mijn werkuren. Bovendien had ik totaal geen plan, geen structuur, niets. Hierdoor kwam ik niet vooruit en bleef ik dromen over mijn eigen bedrijf, maar ik wist totaal niet hoe ik daar concrete stappen voor moest zetten. Ik was onzeker over mijn eigen capaciteiten en dacht ook vaak “eerst nog dit leren, dan nog dat studeren en dan zal ik het wel kunnen”.

Uiteindelijk maakte ik met knikkende knieën de beslissing om me in te schrijven voor Creëer Je Droombedrijf. Ik vond het zo spannend, maar ik zou het direct opnieuw doen! Dankzij Claire heb ik een duidelijke structuur in mijn bedrijf, weet ik precies wat ik te bieden heb, wie mijn ideale klant is en hoe ik die klant moet bereiken. Ik word steeds meer zelfzeker om mijn dienst te verkopen en ik krijg meer en meer klanten. Ik ging na vier maanden uit loondienst en na zes maanden had ik mijn eerste maand met 3K omzet, terwijl ik voordien een magere 500 euro per jaar verdiende met mijn “bedrijfje”. Ik vind het nu leuk om te verkopen en om uit mijn comfortzone te gaan en dat werpt zijn vruchten af!

Ik raad Claire aan aan iedere beginnende ondernemer die zich echt verloren voelt en totaal geen idee heeft hoe hij/zij die droom van een eigen bedrijf kan waarmaken. Claire haar ervaring spat van haar af en ze is een onuitputtelijke bron van ondernemerskennis. Ze verplaatst zich in jouw situatie, ze weet precies wat jou nog blokkeert om verder te groeien en ze geeft heel bruikbaar, helder advies. Ze moedigt je altijd aan, ze gelooft in jou en ze is ook niet bang om je een schop onder je kont te geven (want soms heb je dat gewoon nodig!). Claire WIL je zien groeien, waardoor je superveel energie krijgt om ook echt je dromen waar te maken. Haar aanpak werkt, want ik schrijf deze review voor haar nu vanuit mijn zetel na een leuke werkdag in mijn eigen huis, met de fijnste klanten die ik me kan inbeelden en een maandloon van €3000 op mijn rekening dat ik helemaal zelf heb verdiend :)”

Laura Russo
Laura de Harder


Voordat ik bij Claire kwam was ik met losse flodders aan het schieten. Ik bood een product aan waarvan ik dacht dat mensen het nodig hadden. Ik had geen duidelijke doelgroep waar ik mijn diensten op had afgestemd en had voor mijn gevoel alles gedaan wat ik wist en kon – maar klanten bleven weg. Daarnaast had ik de overtuiging dat anderen het allemaal vast veel beter wisten dan ik en durfde ik me niet uit te spreken of mijn mening te geven.

Samen met Claire heb ik mijn ideale klant in kaart gebracht. Claire heeft me flink aan het denken gezet door kritische vragen te stellen en door te vragen wanneer ik vastliep. Ik dacht veel te moeilijk waardoor ik in cirkeltjes bleef gaan en het me niet lukte het grote plaatje te zien. Door vanuit mijzelf te kijken wat bij mij past kwam ik erachter van welke klanten en welke branche ik echt heel erg blij wordt. Ooit koos ik op mijn 18e voor Leisure Management en dat deed ik niet voor niets. De energie van de evenementen, het avontuur van reizen en mensen een onvergetelijke tijd bezorgen, dat is wat ik wilde doen. Nu jaren later ga ik nog steeds helemaal aan op de evenementen, leisure- en hospitality- branche. Claire heeft me continue uitgedaagd om te gaan voor wat goed voelt. Ze voelde haarfijn aan wanneer ik twijfelde. Nu werk ik als mindsetcoach en help ik managers, teams en ondernemers in de evenementen-, leisure- en hospitality branche om moeiteloos resultaten te behalen. Mijn omzet is in 2 maanden gestegen van 1200,- euro over een heel jaar naar 6500,- euroEn ik verwacht nog meer boekingen in het eerste kwartaal van 2022… wat een bizarre verandering! Ik voel enorm veel zelfvertrouwen en kan niet wachten om al mijn dromen en ideeën nog verder uit te bouwen.

Ik zou Claire willen aanbevelen aan ondernemers die het gevoel hebben alles aan hun business te hebben gedaan en niet het gewenste resultaat behalen. Claire is betrokken, scherp, denkt strategisch en zal je nooit sociaal wenselijke antwoorden en adviezen geven.

Laura de Harder

Binnen slechts vier maanden ziet jouw leven er totaal anders uit…

Creëer je droombedrijf in vier maanden bevat het volgende:

Online academy

Een volledige online handleiding van 12 modules over onder andere sales, doelen stellen, online marketing strategieën en mindset. Elke week komt er een nieuwe module vrij, waar je in je eigen tempo mee aan de slag gaat.

Online support

Persoonlijke feedback binnen 48 uur van mij of Laura den Harder op de templates uit de academy, zoals het kiezen van een ideale klant, maken van een productaanbod en schrijven van een website.

Maandelijkse Q&A-sessies

4x een coach call van 1,5 uur waarbij je mij en andere ondernemers al je vragen kunt stellen en eventuele onzekerheden kunt delen.

Maandelijkse masterclasses

4x een masterclass van een uur over een onderwerp waar jij en andere ondernemers op dat moment het meest behoefte aan hebben.

Mindset

4x live online mindsetsessies gegeven door mij of een externe expert om blokkades en belemmerende overtuigingen te doorbreken, zodat je écht stappen kunt zetten.

COMMUNITY

Een besloten Facebookgroep met andere ondernemers, waar je met elkaar kunt sparren en groeien. Elke maandag wordt een motivational video geplaatst.

€ 1.995,- exclusief btw * 
*(of 5 termijnen van € 445,-)

Let op: naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook je tijd en energie investeert.

Zij gingen je voor

 

Sheila Drieman


“Vorig jaar ben ik gestart als Instagram coach. Hoewel alles goed verliep, wilde ik graag mijn bedrijf opschalen. Maar wist ik niet goed welke stappen ik concreet moest maken.

Claire heb ik leren kennen via Instagram en we hadden direct een leuke klik. In een kennismakingsgesprek gaf ze al zoveel waardevolle adviezen. Ik dacht “als een kennismakingsgesprek al zo waardevol is, wat krijg ik dan wel niet in een coaching traject?” Het was dan ook geen moeilijk besluit om mij in te schrijven voor haar coachingstraject.

Claire is enthousiast, lief, denkt goed met je mee en weet precies de juiste vragen te stellen. Samen hebben we een goede fundering voor mijn bedrijf neergezet waardoor mijn prijzen inmiddels met 14 keer zijn opgehoogd! Dit had ik nooit gedaan zonder de goede tips en aanmoedigingen van Claire.

Ik ben Claire enorm dankbaar en ik zal haar dan ook zeker aanraden aan iedere ondernemer die hulp kan gebruiken en wil groeien met zijn/haar bedrijf. Ze weet waar ze het over heeft, is eerlijk en zorgt ervoor dat je jouw doelen behaalt.”

Sheila Drieman
Laura Kortekaas


“Ik wist dat ik wilde ondernemen maar vond het lastig om voor mezelf concreet te maken wat ik dan wilde gaan doen. Waar moest ik beginnen en hoe moest ik überhaupt beginnen? Daarom ben ik eind januari gestart met de strategische kick-off bij Claire. We bespraken mijn situatie, belemmeringen, wensen en mogelijkheden. Na de kick-off had ik een helder beeld van wat ik wilde gaan doen, mijn ideale klant en mijn productaanbod. Ik ging direct aan de slag en gaf mezelf een jaar de tijd om deze onderneming tot een succes te maken. Nog 1 jaar bij mijn huidige werkgever aan de bak en dan vanaf volgend jaar fulltime ondernemen. Dit leek mij een realistisch en mooi doel.

 Nu, één maand na de afsluiting van de strategische kick-off, is alles anders. In 1 maand tijd kreeg ik 4 klanten en zit ik op €1000,- omzet per maand. Mijn 5e potentiële klant heeft deze week een mooi aanbod gedaan. Zodra ik bij hem ga starten kan ik mijn huidige baan opzeggen en fulltime gaan ondernemen. Zo ontzettend snel!!

Ik kan het iedereen, die wil ondernemen, aanraden om bij Claire een traject te gaan volgen. Ze is eerlijk, super vriendelijk, kundig en houdt je een goede spiegel voor. Je leert echt zelf na te denken, te reflecteren en te ondernemen.”

Laura Kortekaas
Randy van Ekeren

Ik zei ‘JA’ tegen het coachingstraject van Claire en binnen 2 weken voelde ik al dat dit de beste keuze was.

Ik had geen rust, mijn prioriteiten niet op orde, plande mezelf helemaal vast, was stiekem soms best onzeker over mijn rol als copywriter/ondernemer en werkte mezelf 7 dagen per week over de kop.

Alleen de kick-off met Claire bracht me al meer dan ik had durven hopen: mijn strategie stond als een huis, waardoor de communicatie ook ‘makkelijker’ werd. Mijn prijzen verhogen vond ik spannend, maar nadat de eerste offerte direct werd geaccepteerd, gaf dat een kick en vierde Claire het minifeestje met me mee. Niet alleen praktisch helpt Claire me met de juiste stappen, ook mentaal.

Vol zelfvertrouwen, een sterke positionering én met voldoende rust je bedrijf runnen, is ontzettend tof. Als je daarmee begint, komt die omzet ‘vanzelf’. Zonder al Claire’s sales-handvatten te gebruiken, kon ik vanaf mijn tweede maand uit loondienst al rondkomen van mijn bedrijf.

Sterker nog: ik hoopte na het traject 4.000 euro omzet te draaien, een flexplek buiten de deur te huren én een auto te kopen. Alle drie heb ik binnen een half jaar kunnen afvinken!

Ik kan Claire dus absoluut aanbevelen als je niet kunt wachten om een succes van je bedrijf te maken én wilt genieten van alle andere momenten privé en zakelijk.

Randy van Ekeren

“Oh wat heb ik enorm genoten van het traject met Claire. Ze wist mijn business letterlijk naar het volgende niveau te tillen!

Voordat ik bij haar kwam liep ik vooral aan tegen structuur. Ik had geen idee hoe ik sales moest doen en wachtte tot de klanten naar mij kwamen. Wat op zich werkte, dacht ik, maar zo liep ik heel veel verkopen mis bleek achteraf…

Ook staarde ik me blind op mijn to-do-lijst en hield me vooral bezig met onnodige dingen die niet veel opleverden. Ik heb geleerd om het groter geheel voor ogen te zien en hoe je daarvoor een planning maakt. Ik heb mijn drive terug gevonden, die ik kwijt was geraakt in de dagelijkse rompslomp en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Het was mijn investering meer dan waard, aangezien ik voor het eerst de 10K omzet in een maand heb aangetikt en ik ben ervan overtuigd dat ik dit verder ga zetten.

Het was super fijn om samen te sparren met mede-cursisten en ik heb enorm veel geleerd op die 5 maanden tijd. Ik kan dit absoluut aan iedereen aanraden, zowel aan ondernemers die nog niet kunnen rondkomen van hun bedrijf, alsook aan zij die denken dat ze het zelf wel kunnen maken. De gedrevenheid en energie van Claire en de gezonde druk van de cursus moedigen aan om naar the next level toe te werken en eindelijk écht te gaan groeien.

Ik vind het dan ook oprecht jammer dat het voorbij is, want ik merk dat ik al snel de structuur en de energie weer wat mis. Echter heb ik nu wel een plan voor de toekomst en weet ik goed wat me te doen staat, want dat heb ik immers geleerd tijdens het traject. Ik heb het gevoel dat ik eender welke business kan opstarten vanaf het begin en dat ik ook makkelijk nieuwe producten of diensten kan implementeren.

Ik heb de meerwaarde van een goeie business coach in gezien en ik kijk ernaar uit om in het volgende traject aan te sluiten. Echter ga ik me nu eerst even focussen op het krijgen van een baby, maar na mijn bevallingsverlof, ga ik graag weer met Claire verder naar de volgende uitdaging!”

Marjo Lebbe

Dit wil ik ook!

Nog even voorstellen…

Ik was 18 jaar toen ik mijn eigen onderneming startte. Mijn vader – ook ondernemer en mijn grote voorbeeldfiguur – was toen net overleden. Ik heb van alles gedaan: honden uitlaten, modellen- en hostessenwerk, presenteren, en marketingklusjes. Dit deed ik allemaal naast mijn bachelor en vervolgens naast mijn fulltime baan op de Zuidas. 

In 2019 kwam ik erachter dat ik geld aan het najagen was. Mijn vader was gedurende mijn jeugd altijd weg en ik wilde zelf dolgraag mijn leven inrichten met voldoende rust en tijd voor vrienden en familie. Ik nam per direct ontslag. Niet heel slim, want ik had in totaal € 3000,- op mijn rekening en geen back-up. Iedereen verklaarde me voor gek. 

Ik begon een webshop in waterflesjes voor honden. Dat werd een daverend succes, maar maakte me niet gelukkig. Daarna besloot ik me te richten op copywriting en ook dat ging goed: binnen no-time schreef ik voor grote namen als Uber, Tommy Hilfiger, Google en Zalando.

Al snel merkte ik frustratie van medecopywriters. Ik besloot ze te helpen en ontdekte het probleem: veel mensen zijn oprecht goed in hun vakgebied, maar weten niet hoe ze moeten ondernemen. Ik besloot toen om niet alleen míjn leven beter in te richten met meer rust, terwijl ik een succesvol bedrijf run, maar ook het leven van anderen.

Nu ben ik businesscoach en help ik ondernemers om een consistente stroom aan klanten en omzet te creëren, terwijl ze voldoende tijd en ruimte hebben voor hun familie en vrienden.

Veelgestelde vragen

Dat begrijp ik, investeren in jezelf is altijd spannend. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Wat kost het je om deze investering NIET te doen? Hoeveel klanten en daarmee omzet loop je mis? Hoeveel frustratie hebben jij en je naasten op dit moment? En dat alleen omdat je nu niet de juiste dingen doet.

Je kunt ervan uitgaan dat je hier zo’n 2,5-5 uur per week mee bezig bent. Alle tijd die je in dit traject stopt is direct tijd die je stopt in het aantrekken van nieuwe klanten. Zo mis je dus geen minuut 😊

Zeker! Juist als je net voor jezelf bent begonnen is het superwaardevol om direct een sterke fundering neer te zetten. Het is geen enkel probleem als je daarnaast nog in loondienst werkt. Alle calls worden opgenomen en kun je rustig in je eigen tijd terugkijken.

Ja, dat is zeker een goede stap. Tijdens dit traject leg je een sterke fundering neer en help ik je tot in detail met het werven van nieuwe klanten. Je leert dus direct de fijne kneepjes van het vak, waardoor je een vliegende start zult maken.

Dat is geen enkel probleem. Alle sessies worden opgenomen, waardoor je ze rustig in je eigen tijd kunt terugkijken. De vragen die je hebt voor de Q&A-sessies worden gewoon meegenomen in de call, ook als je daar niet live bij aanwezig bent.