Hét traject dat zorgt voor meer
omzet, tijd én plezier.

Yes, je bent net begonnen of al even bezig met online ondernemen. Wat een andere wereld is dit. Er komt ontzettend veel bij kijken als je het goed doet. Je moet een duidelijke strategie en doelen hebben, een ideale klant vinden, je producten of diensten bepalen, verkopen, marketingacties uitvoeren, je administratie en financiën bijhouden: waar begin je?!

Elke ondernemer heeft het in zich om
succesvol te worden…

Je moet alleen even weten hoe. Daarin is het vooral belangrijk om te kijken naar jou als persoon en waar jij van ‘aan’ gaat. Zodra je een strategie hebt gevonden die past binnen jouw schema en ambities, gaan alle deuren voor je open. Ik stippel dat pad graag voor je uit, daarom heb ik dit traject ontwikkeld.

Review-claire-babai
Review-claire-babai
Review-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai

“Where you are a year from now will be determined by the choices you make today.”

– Brad TurnbulL 

Zij gingen je voor

 

Willeke-van-Oirbeek


“Ik wou altijd al een bedrijf starten en meer vrijheid in mijn dagelijks leven maar toen ik besloot ermee te starten deed ik maar wat in het rond. Ik begon met freelancen (wat mij eigenlijk niet zo gelukkig maakte). 
 
Maar toen kwam ik met Claire in contact, en stapte ik in het coachingstraject ‘Creëer je droombedrijf’. Ik merkte al bij de start dat dit de beste keuze is die ik kon maken in mijn proces, ik had meteen een enorm goed gevoel bij Claire en haar traject.
 
Tijdens ons traject haalde ze mij hier echt uit mijn comfortzone en gaf me veel meer inzicht over mijn sterktes en zwaktes. Ook dacht zij enorm mee met welke richting het beste bij ‘mij’ past en welke manier van aanpak daarbij aansluit. Samen met haar motivatie-skills en de gestructureerde & duidelijke modules heb ik een klaar & duidelijk plan voor mijn bedrijf kunnen uitwerken.
 
Hierdoor heb ik iets kunnen opbouwen waar ik trots op ben en met enorm veel ‘goesting’ aan kan verder bouwen! Claire is een enorme motivator en echte expert als het op ‘business’ aankomt. Ik kan dit traject enkel maar aanraden aan iedereen die wil starten/bouwen aan iets nieuws maar het nog niet meteen zien hoe & waar te starten.”
Willeke Vanoirbeek
Laura de Harder


Voordat ik bij Claire kwam was ik met losse flodders aan het schieten. Ik bood een product aan waarvan ik dacht dat mensen het nodig hadden. Ik had geen duidelijke doelgroep waar ik mijn diensten op had afgestemd en had voor mijn gevoel alles gedaan wat ik wist en kon – maar klanten bleven weg. Daarnaast had ik de overtuiging dat anderen het allemaal vast veel beter wisten dan ik en durfde ik me niet uit te spreken of mijn mening te geven.

Samen met Claire heb ik mijn ideale klant in kaart gebracht. Claire heeft me flink aan het denken gezet door kritische vragen te stellen en door te vragen wanneer ik vastliep. Ik dacht veel te moeilijk waardoor ik in cirkeltjes bleef gaan en het me niet lukte het grote plaatje te zien. Door vanuit mijzelf te kijken wat bij mij past kwam ik erachter van welke klanten en welke branche ik echt heel erg blij wordt. Ooit koos ik op mijn 18e voor Leisure Management en dat deed ik niet voor niets. De energie van de evenementen, het avontuur van reizen en mensen een onvergetelijke tijd bezorgen, dat is wat ik wilde doen. Nu jaren later ga ik nog steeds helemaal aan op de evenementen, leisure- en hospitality- branche. Claire heeft me continue uitgedaagd om te gaan voor wat goed voelt. Ze voelde haarfijn aan wanneer ik twijfelde. Nu werk ik als mindsetcoach en help ik managers, teams en ondernemers in de evenementen-, leisure- en hospitality branche om moeiteloos resultaten te behalen. Mijn omzet is in 2 maanden gestegen van 1200,- euro over een heel jaar naar 6500,- euroEn ik verwacht nog meer boekingen in het eerste kwartaal van 2022… wat een bizarre verandering! Ik voel enorm veel zelfvertrouwen en kan niet wachten om al mijn dromen en ideeën nog verder uit te bouwen.

Ik zou Claire willen aanbevelen aan ondernemers die het gevoel hebben alles aan hun business te hebben gedaan en niet het gewenste resultaat behalen. Claire is betrokken, scherp, denkt strategisch en zal je nooit sociaal wenselijke antwoorden en adviezen geven.

Laura de Harder
Romy Andrieu


“Toen ik met Claire’s traject begon, werkte ik nog in loondienst als marketeer. Alles wat ik toen deed voor mijn bedrijf, was in mijn vrije tijd. Dat was niet altijd even consistent. Ik merkte dat ik heel veel te doen had, maar zag door de bomen het bos niet meer. En zoals ze zeggen doctoren zijn de slechtste patiënten.

Claire en haar online academy hebben me aan meer structuur geholpen. M’n website en de copywriting is stukken verbeterd en ook mijn aanbod is een stuk helderder. Door Claire kwam ik er eigenlijk achter dat ik beter één coachingstraject kon gaan aanbieden i.p.v. twee. Toen vielen er veel dingen op z’n plek, wat het veel duidelijker maakte voor mijn klanten.

Het allerleukste is dat ik sales leuk ben gaan vinden. Door een  van de Q&A’s is de zware lading van sales er voor mij afgehaald. Ik spreek nu met plezier en enthousiasme mijn potentiële klanten aan! Mede door Claire heb ik nu echt het gevoel dat mijn onderneming een succes kan worden.

Ik kan Claire en haar traject aan veel mensen aanbevelen. Ook als je zelf marketing professional bent. Ze zorgt voor structuur en helderheid door de opdrachten die ze geeft. Vooral voor starters is dit traject een heerlijk kick-off van je ondernemersreis.”

Romy Andrieu

Binnen slechts vier maanden ziet jouw leven er totaal anders uit…

Creëer je droombedrijf in vier maanden bevat het volgende:

Online academy

Een volledige online handleiding van 12 modules over onder andere sales, doelen stellen, online marketing strategieën en mindset. Elke week komt er een nieuwe module vrij, waar je in je eigen tempo mee aan de slag gaat.

Online support

Persoonlijke feedback binnen 48 uur van mij of top copywriter en personal brand-expert Randy van Ekeren op de templates uit de academy, zoals het kiezen van een ideale klant, maken van een productaanbod en schrijven van een website.

Maandelijkse Q&A-sessies

4x een coach call van 1,5 uur waarbij je mij en andere ondernemers al je vragen kunt stellen en eventuele onzekerheden kunt delen.

Maandelijkse masterclasses

4x een masterclass van een uur over een onderwerp waar jij en andere ondernemers op dat moment het meest behoefte aan hebben.

Mindset

4x live online mindsetsessies gegeven door mij of een externe expert om blokkades en belemmerende overtuigingen te doorbreken, zodat je écht stappen kunt zetten.

COMMUNITY

Een besloten Facebookgroep met andere ondernemers, waar je met elkaar kunt sparren en groeien. Elke maandag wordt een motivational video geplaatst.

€ 1.995,- exclusief btw * 
*(of 5 termijnen van € 445,-)

Let op: naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook je tijd en energie investeert.

Zij gingen je voor

 

Sheila Drieman


“Vorig jaar ben ik gestart als Instagram coach. Hoewel alles goed verliep, wilde ik graag mijn bedrijf opschalen. Maar wist ik niet goed welke stappen ik concreet moest maken.

Claire heb ik leren kennen via Instagram en we hadden direct een leuke klik. In een kennismakingsgesprek gaf ze al zoveel waardevolle adviezen. Ik dacht “als een kennismakingsgesprek al zo waardevol is, wat krijg ik dan wel niet in een coaching traject?” Het was dan ook geen moeilijk besluit om mij in te schrijven voor haar coachingstraject.

Claire is enthousiast, lief, denkt goed met je mee en weet precies de juiste vragen te stellen. Samen hebben we een goede fundering voor mijn bedrijf neergezet waardoor mijn prijzen inmiddels met 14 keer zijn opgehoogd! Dit had ik nooit gedaan zonder de goede tips en aanmoedigingen van Claire.

Ik ben Claire enorm dankbaar en ik zal haar dan ook zeker aanraden aan iedere ondernemer die hulp kan gebruiken en wil groeien met zijn/haar bedrijf. Ze weet waar ze het over heeft, is eerlijk en zorgt ervoor dat je jouw doelen behaalt.”

Sheila Drieman
Randy van Ekeren


Ik zei ‘JA’ tegen het coachingstraject van Claire en binnen 2 weken
voelde ik al dat dit de beste keuze was.

Ik had geen rust, mijn prioriteiten niet op orde, plande mezelf helemaal
vast, was stiekem soms best onzeker over mijn rol als
copywriter/ondernemer en werkte mezelf 7 dagen per week over de kop.

Alleen de kick-off met Claire bracht me al meer dan ik had durven
hopen: mijn strategie stond als een huis, waardoor de communicatie ook
‘makkelijker’ werd. Mijn prijzen verhogen vond ik spannend, maar nadat
de eerste offerte direct werd geaccepteerd, gaf dat een kick en vierde
Claire het minifeestje met me mee. Niet alleen praktisch helpt Claire me
met de juiste stappen, ook mentaal.

Vol zelfvertrouwen, een sterke positionering én met voldoende rust je
bedrijf runnen, is ontzettend tof. Als je daarmee begint, komt die omzet
‘vanzelf’. Zonder al Claire’s sales-handvatten te gebruiken, kon ik vanaf
mijn tweede maand uit loondienst al rondkomen van mijn bedrijf.

Sterker nog: ik hoopte na het traject 4.000 euro omzet te draaien, een
flexplek buiten de deur te huren én een auto te kopen. Alle drie heb ik
binnen een half jaar kunnen afvinken!

Ik kan Claire dus absoluut aanbevelen als je niet kunt wachten om een
succes van je bedrijf te maken én wilt genieten van alle andere
momenten privé en zakelijk.

Randy van Ekeren
Laura Kortekaas


“Ik wist dat ik wilde ondernemen maar vond het lastig om voor mezelf concreet te maken wat ik dan wilde gaan doen. Waar moest ik beginnen en hoe moest ik überhaupt beginnen? Daarom ben ik eind januari gestart met de strategische kick-off bij Claire. We bespraken mijn situatie, belemmeringen, wensen en mogelijkheden. Na de kick-off had ik een helder beeld van wat ik wilde gaan doen, mijn ideale klant en mijn productaanbod. Ik ging direct aan de slag en gaf mezelf een jaar de tijd om deze onderneming tot een succes te maken. Nog 1 jaar bij mijn huidige werkgever aan de bak en dan vanaf volgend jaar fulltime ondernemen. Dit leek mij een realistisch en mooi doel.

 Nu, één maand na de afsluiting van de strategische kick-off, is alles anders. In 1 maand tijd kreeg ik 4 klanten en zit ik op €1000,- omzet per maand. Mijn 5e potentiële klant heeft deze week een mooi aanbod gedaan. Zodra ik bij hem ga starten kan ik mijn huidige baan opzeggen en fulltime gaan ondernemen. Zo ontzettend snel!!

Ik kan het iedereen, die wil ondernemen, aanraden om bij Claire een traject te gaan volgen. Ze is eerlijk, super vriendelijk, kundig en houdt je een goede spiegel voor. Je leert echt zelf na te denken, te reflecteren en te ondernemen.”

Laura Kortekaas

Nog even voorstellen…

Ik was 18 jaar toen ik mijn eigen onderneming startte. Mijn vader – ook ondernemer en mijn grote voorbeeldfiguur – was toen net overleden. Ik heb van alles gedaan: honden uitlaten, modellen- en hostessenwerk, presenteren, en marketingklusjes. Dit deed ik allemaal naast mijn bachelor en vervolgens naast mijn fulltime baan op de Zuidas. 

In 2019 kwam ik erachter dat ik geld aan het najagen was. Mijn vader was gedurende mijn jeugd altijd weg en ik wilde zelf dolgraag mijn leven inrichten met voldoende rust en tijd voor vrienden en familie. Ik nam per direct ontslag. Niet heel slim, want ik had in totaal € 3000,- op mijn rekening en geen back-up. Iedereen verklaarde me voor gek. 

Ik begon een webshop in waterflesjes voor honden. Dat werd een daverend succes, maar maakte me niet gelukkig. Daarna besloot ik me te richten op copywriting en ook dat ging goed: binnen no-time schreef ik voor grote namen als Uber, Tommy Hilfiger, Google en Zalando.

Al snel merkte ik frustratie van medecopywriters. Ik besloot ze te helpen en ontdekte het probleem: veel mensen zijn oprecht goed in hun vakgebied, maar weten niet hoe ze moeten ondernemen. Ik besloot toen om niet alleen míjn leven beter in te richten met meer rust, terwijl ik een succesvol bedrijf run, maar ook het leven van anderen.

Nu ben ik businesscoach en help ik kennisondernemers om een consistente stroom aan klanten en omzet te creëren, terwijl ze voldoende tijd en ruimte hebben voor hun familie en vrienden.

Veelgestelde vragen

Dat begrijp ik, investeren in jezelf is altijd spannend. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Wat kost het je om deze investering NIET te doen? Hoeveel klanten en daarmee omzet loop je mis? Hoeveel frustratie hebben jij en je naasten op dit moment? En dat alleen omdat je nu niet de juiste dingen doet.

Je kunt ervan uitgaan dat je hier zo’n 2,5-5 uur per week mee bezig bent. Alle tijd die je in dit traject stopt is direct tijd die je stopt in het aantrekken van nieuwe klanten. Zo mis je dus geen minuut 😊

Zeker! Juist als je net voor jezelf bent begonnen is het superwaardevol om direct een sterke fundering neer te zetten. Het is geen enkel probleem als je daarnaast nog in loondienst werkt. Alle calls worden opgenomen en kun je rustig in je eigen tijd terugkijken.

Ja, dat is zeker een goede stap. Tijdens dit traject leg je een sterke fundering neer en help ik je tot in detail met het werven van nieuwe klanten. Je leert dus direct de fijne kneepjes van het vak, waardoor je een vliegende start zult maken.

Dat is geen enkel probleem. Alle sessies worden opgenomen, waardoor je ze rustig in je eigen tijd kunt terugkijken. De vragen die je hebt voor de Q&A-sessies worden gewoon meegenomen in de call, ook als je daar niet live bij aanwezig bent.