Hoe vaak is het je wel niet ‘overkomen’? Je belooft jezelf dit keer écht consistent zichtbaar te zijn. Je moet en zal meer expertstatus verkrijgen, omdat je weet dat het verkoopproces vanuit daar ook makkelijker gaat.

De eerste weken gaan goed. Je volgers en connecties groeien en je houdt je planning goed vol. Tot die klanten binnenstromen… langzaamaan werk je meer en meer achter de schermen en valt je marketing in het water. Geen punt, want je hebt volop klanten nu. Tot die samenwerkingen weer aflopen. Oei… en nu is je pijplijn leeg. Dus begin je weer van voor af aan, met een enorme dosis tegenzin en behoorlijk wat frustratie. Time after time.

Daar maken we vanaf nu korte metten mee! Kun je je voorstellen waar je had gestaan als je je wel al die je aan je schema had gehouden? Pijnlijk om aan te denken, of niet?

 

Ik join de challenge!
Gettinggrit
Gettinggrit

Getting Grit is hét traject voor jou als je nu echt consistent naamsbekendheid en een klantenbase wilt opbouwen.

Je komt in aanmerking als:

Je weet wie je doelgroep is.

Je productaanbod inclusief prijzen al staat.

Jij en je bedrijf klaar zijn om te groeien. Big time.

Zij gingen je voor

 

Daniella Tuik


“De nu al beruchte challenge in de besloten groep waar we met al haar klanten zitten… Magic. Door deze andere benadering dan ik zelf gewend was, waarin ze ons uitdaagde en bijstond, werd ik echt in actie gezet en in 1,5 week tijd kon ik 6 nieuwe klanten en 10K omzet achter mijn naam schrijven. Dat ze wat ging opschudden had ik verwacht, maar dit was echt beyond expectations. 

Claire is een topcoach om aan je zijde te hebben, ze aarzelt niet om je een goede spiegel voor te houden en je te ondersteunen waar nodig, terwijl je groeit in het nemen van zelfleiderschap. Ik beveel Claire aan als je een duidelijke koers voor je bedrijf wilt, vanuit verbinding meer klanten wil aantrekken en wil stoppen met twijfelen of het je wel gaat lukken om te groeien met je bedrijf.”

Daniella Tuik
sabine-mus


In stapte in Getting Grit, omdat ik wilde leren verkopen. Mijn omzet over het eerste kwartaal van 2023 was een zielige €300 en eigenlijk durfde ik dat niet eens hardop te zeggen, omdat ik me schaamde. Ik voelde me gefaald als ondernemer en was bijna van plan te stoppen.

Tot Claire aan kwam zetten met Getting Grit… Ik wilde al langer met haar werken, maar durfde de investering nog niet aan te gaan.

Wat ik toen nog niet wist, is dat ik binnen 6 weken méér dan €5000 zou omzetten in één lancering! Direct in mijn allereerste webinar heb ik al vijf verkopen gedaan. Zo was het traject meteen terugverdiend. Ook mijn tweede webinar ging helemaal door het dak! 30% conversie!

Ik was ontzettend verbaasd, zelfs aan het huilen en heb het direct met Claire gedeeld! Zij wist het eerder dan mijn vriend (oeps). Ik was zo blij en tegelijkertijd zo vol ongeloof… (ergens dacht ik: knijp me even). Na jaren worstelen, proberen en niet meer vertrouwen op mijzelf… durfde ik niet meer te hopen en al zeker niks meer te verwachten.

Alleen al door het stukje competitie (wat in de traject zit) laaide er een oud vuurtje op. Eerlijk gezegd ging het me niet om de competitie, ik wilde Claire haar advies en dit was de enige manier om met haar te werken.

Door de samenwerking ging ik van wanhoop en paniek naar een GO-mentaliteit. Ik kan al mijn vragen stellen in de Facebookgroep. Niet alleen Claire, maar ook de andere leden helpen elkaar daar uitgebreid. Iedereen gunt het elkaar. Want door elkaar te helpen, gaan we allemaal een stapje hoger op die ladder.

Dus dit traject: Getting Grit is geslaagd voor mij!!!

Ik kan het aan iedereen aanbevelen die wil leren, die in de spiegel durft te kijken naar zichzelf, een enorme passie heeft, weet wat hij of zij wil maar het potverdorie niet voor elkaar krijgt. Claire en de groep zijn voor de mij het missende puzzelstukje geweest.

Sabine Mus
Eefje-wensing


Voordat ik bij Claire kwam liep ik vast met mijn bedrijf en met name de sales. Ik weet heel goed hoe ik mijn ideale klant kan bereiken, maar ze uiteindelijk converteren was voor mij de uitdaging. Ik wilde met meer vertrouwen en resultaat mijn sales gesprekken voeren en daarmee nog meer klanten helpen.

Claire heeft mij vanaf moment 1 heel goed geholpen door scherp te zijn op mijn acties, maar ze heeft me ook echt inzichten gegeven. Als je veel met je bedrijf bezig bent ontstaan er blinde vlekken en Claire wist ze precies te vinden. In de eerste maand had ik al direct 2 nieuwe klanten door minimale veranderingen in mijn gesprekken.
 
Ik zal het traject bij Claire 100% aanraden als je wilt groeien met je bedrijf, je sterker wilt worden in sales maar ook zeker als je overall slimmer en beter je business wilt runnen.
 
Claire ziet echt kansen die weinig mensen zien!”
Eefje Wensing

“Succes isn’t always about greatness. It’s about consistency. Consistent hard work leads to success. Greatness will come. ”

Dwayne Johnson


Voordat ik begon aan Getting Grit wist ik wel welke taken belangrijk zijn als ondernemer. Alleen deed ik het niet consistent.

De challenge in Getting Grit en Claire zelf, hebben mij de juiste handvaten én een liefdevol duwtje in de rug gegeven. Hierdoor ben ik wel die taken gaan doen in mijn onderneming, waardoor ik in een korte tijd enorm gegroeid ben.

Daarnaast ga ik van het spelelement AAN. (Want als je mij een beetje goed kent, weet je dat ik een enorme spellengek ben). Het kon dan ook niet anders dat ik één van de challenges gewonnen heb. Ik heb een mooie en goede microfoon gewonnen die goed van pas komt voor mij als Instagram coach voor ondernemers.

Sheila Drieman
Jennifer-Leijendekkers


Oh, ik had de ‘Getting Grit’-challenge echt nodig! Sales is echt leuk op deze manier… vroeger hield ik me in en nu geniet ik er volop van.

WAT een verschil met een paar maanden geleden. In mijn eerste week had ik direct 6 kennismakingsgesprekken en een eerste ‘JA’ binnen.

Daarnaast heb ik meerdere potentiële klanten in de pijplijn zitten. MEGA gemotiveerd! Meedoen als je dit leest :)”

Jennifer Leijendekkers
Eva Jansen


Hoewel ik alle tips en tricks nog niet eens heb hoeven toepassen omdat ik compleet volgeboekt zit, weet ik nu op welke manier ik aan de slag moet wanneer ik wél behoefte heb aan klanten die niet zijn komen aanwaaien. Bovendien heeft ze me in contact gebracht met een fantastisch netwerk, waarvan ik zeker weet dat ik er in de toekomst nog veel aan zal hebben.

Kortom: ik voel me nu geïnspireerd, krachtig, kalm en gemotiveerd, in plaats van rusteloos en onzeker.

Buiten dit allemaal ben ik erg blij Claire te hebben leren kennen. Ze is een ontzettend begaan en warm persoon, en ik vind het bijzonder om te zien hoe ze haar empathische en energieke karakter weet te combineren met haar (zakelijke) kennis en ambities.

Eva Jansen

We starten 1 juni.
Het traject houdt het volgende in:

4 maanden lang focus

Elke maand krijg je nieuwe opdrachten, die direct leiden tot meer naamsbekendheid en meer klanten.

Een stok achter de deur

Elke week lever je jouw voltooide opdrachten in per e-mail. Zo word je consistent herinnerd om in actie te komen.

Een ultieme challenge

We ‘strijden’ tegen elkaar in een Excel-document. Zo kun je precies zien of je aan kop loopt of nog even een extra tandje bij moet zetten.

Maandelijkse prijzen

De meest dedicated ondernemers worden beloond. Denk aan een ontspannende massage, een boek, een volledige kick-off met mij…

2 Q&A-sessies per maand

8x een coach call van 1,5 uur waarbij je mij en andere ondernemers al je vragen kunt stellen en eventuele onzekerheden kunt delen.

Online community

In een besloten Facebookgroep kun je met elkaar sparren, successen vieren en groeien. Elke maandag wordt een motivational video geplaatst.

€ 795,- exclusief btw * 
*(of 5 termijnen van € 175,-)

Let op: naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook je tijd en energie investeert.

“It is in your moments of decision that your destiny is shaped.”

Tony Robbins

Nog even voorstellen…

Ik was 18 jaar toen ik mijn eigen onderneming startte. Mijn vader – ook ondernemer en mijn grote voorbeeldfiguur – was toen net overleden. Ik heb van alles gedaan: honden uitlaten, modellen- en hostessenwerk, presenteren, en marketingklusjes. Dit deed ik allemaal naast mijn bachelor en vervolgens naast mijn fulltime baan op de Zuidas.

In 2019 kwam ik erachter dat ik geld aan het najagen was. Mijn vader was gedurende mijn jeugd altijd weg en ik wilde zelf dolgraag mijn leven inrichten met voldoende rust en tijd voor vrienden en familie. Ik nam per direct ontslag. Niet heel slim, want ik had in totaal € 3000,- op mijn rekening en geen back-up. Iedereen verklaarde me voor gek.

Ik begon een webshop in waterflesjes voor honden. Dat werd een daverend succes, maar maakte me niet gelukkig. Daarna besloot ik me te richten op copywriting en ook dat ging goed: binnen no-time schreef ik voor grote namen als Uber, Tommy Hilfiger, Google en Zalando.

Na enkele jaren besloot ik als businesscoach andere startende ondernemers te helpen. De resultaten die hieruit voortkwamen waren bizar: binnen slechts enkele maanden namen mijn klanten ontslag, kochten ze auto’s, verhuisden ze naar het buitenland en gingen ze zelfs terug in werkuren met een stijgende omzet van (tien)duizenden euro’s per maand…

Het is mijn missie om ook jou te helpen naar dat ‘vrije leven’ waar je altijd al van hebt gedroomd. Daarom help ik je graag naar een consistente stroom aan klanten en (passieve omzet), terwijl je genoeg tijd voor andere aspecten in je leven overhoudt.

Ik kan je hulp goed gebruiken!

Zij gingen je voor

 


“Een duik in het diepe nemen, eng maar soms wel precies wat je nodig hebt. Bij de start van mijn bedrijf had ik in mijn hoofd om het direct goed aan te pakken. Ik had het idee dat ik het ondernemen wel even deed, maar bleek meer bij te kijken dan ik dacht en nadat ik mijn eerste klanten had gehad liep ik vast en stond mijn bedrijf als het ware stil.

 Ik kwam in contact met Claire en elke keer als ik haar sprak voelde ik de energie en enthousiaste groeien. Ik kreeg weer zin om aan de slag te gaan en voelde aan alles dat dit dé stap was die ik nodig had. Ik investeerde in mijn bedrijf én in mijzelf, en ik heb geen seconde spijt gehad.

Claire is precies wat ik nodig heb. Mijn stok achter de deur, ze voelt me haarfijn aan en helpt je heel gericht jouw doelstellingen te bereiken. Door Claire heb ik mijn marketing en sales on-point. Ze heeft me zelfvertrouwen gegeven en ziet je belemmeringen als uitdagingen om aan te werken. Door Claire staat mijn bedrijf super strak waardoor ik heel gericht mijn werkzaamheden kan uitvoeren en enorm kan gaan groeien.

Ik raad iedereen aan om deze sprong te wagen en te investeren in jezelf. Met het zeer aanstekelijke enthousiasme van Claire en haar persoonlijke werkwijze weet ik zeker dat jij je bedrijf straks zal laten groeien.”

Dorien van Winsum
Claudia Becker


Getting Grit zorgt voor een stok achter de deur betreft sales en marketing. Normaal gesproken sla ik zomaar een paar weken over, maar dankzij Getting Grit ging ik er consequent mee aan de slag. En dat geeft bizar resultaat!

Ik wilde m’n omzet verhogen en dit was echt de perfecte challenge. De combinatie van uitdagende opdrachten, het bijhouden van resultaten en een actieve Facebook-groep zorgt ervoor dat je niet anders kan dan knallen met je sales!

Claudia Becker


“Na een jaar ondernemen had ik de basis staan. Ik wist wat ik wilde, wie ik wilde helpen, ik had mijn diensten, maar nog niet genoeg klanten.

Ik volgde Claire al een tijd en heb haar masterclass Sales gevolgd, want ik wist; dit is wat ik nu verder moet ontwikkelen, maar waar ik ook het meest onzeker over was of ik dit wel zou kunnen.
Nav de masterclass vroeg ik een gesprek aan.  Na 30 seconden wist ik, met deze vrouw wil ik werken. Ze benoemde namelijk direct de oorzaak van mijn probleem. Dit was wat ik nodig had. 
 
In ons traject hebben we dan ook alle focus gelegd op sales skills leren. Met vallen en opstaan, doorbreken van onzekerheden leerde ik deze skill.
Mijn vertrouwen is mega gegroeid wat ook resulteert in het steeds beter aantrekken van klanten.
Vooral de challenges in Getting Grit helpen hier enorm bij, om elke dag consistent te zijn in Sales en had ook nog een viral post op Linkedin tot gevolg. 
 
Claire is een bijzondere vrouw met een bak aan ervaring. Ze werkt absoluut niet one-size-fits all, ze probeert je ook niet in een stramien te drukken, maar helpt je echt om jouw manier te vinden. Ze kijkt naar wat jij nodig hebt.  
Ze heeft empathie wanneer nodig, maar ook de no-bullshit mentaliteit die ik regelmatig heel goed kon gebruiken.
 
Ze is de stok achter de deur die ik als ondernemer nodig heb.
Isabelle Draaijer

Veelgestelde vragen

Dat begrijp ik, investeren in jezelf is altijd spannend. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Wat kost het je om deze investering NIET te doen? Hoeveel klanten en daarmee omzet loop je mis? Hoeveel frustratie hebben jij en je naasten op dit moment? En dat alleen omdat je nu niet de juiste dingen doet.

Je kunt ervan uitgaan dat je hier zo’n 2,5-5 uur per week mee bezig bent. Alle tijd die je in dit traject stopt is direct tijd die je stopt in het aantrekken van nieuwe klanten. Zo mis je dus geen minuut 😊

Zeker! Juist als je net voor jezelf bent begonnen is het superwaardevol om direct een sterke fundering neer te zetten. Het is geen enkel probleem als je daarnaast nog in loondienst werkt. Alle Q&A-sessies worden opgenomen en kun je rustig in je eigen tijd terugkijken.

Als je echt nog geen kaas hebt gegeten van het ondernemerschap, dan is het handiger om naar mijn traject ‘Creëer je droombedrijf’ te kijken. Daar leg ik de volledige fundering met je.

Heb je al wel een ideale klant en productaanbod opgezet? Dan kun je gerust aansluiten. We beginnen allemaal ooit vanaf 0. Door mee te doen aan deze challenge, heb je een vliegende start!

Gettinggrit
Review-claire-babai