Dé 5 manieren om direct klanten te krijgen als online ondernemer

Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij.
     Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Dé 5 manieren om direct klanten te krijgen als online ondernemer

Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Dé 5 manieren om direct klanten te krijgen als online ondernemer

Je bent net gestart met je bedrijf of je bent al een tijdje bezig. Er komen alleen nog maar weinig klanten binnen en je zou willen dat het allemaal wat sneller en makkelijker zou gaan. Daarnaast heb je een enorme to-do lijst, maar géén idee waar je moet beginnen.

  • Je probeert zichtbaar te zijn op verschillende social media kanalen, maar kunt je ideale klant nog niet echt vinden.
  • Het kost je minstens een half uur om content te bedenken. Je twijfelt altijd wat er nou precies in je posts moet staan.
  • Er komen nooit klanten binnen via het contactformulier op je website en je snapt niet waarom niet.
  • Je vindt het lastig om je écht te onderscheiden van je concurrenten. Het lijken er steeds meer te worden.
  • Als je eenmaal contact hebt met een klant, weet je niet goed hoe je nu precies je aanbod kunt doen.

Veel ondernemers zijn ontzettend goed in hun vak, maar zijn gewoon nieuw in de businessmarkt.

 

Geen zorgen, je bent absoluut niet de enige. Goed kunnen ondernemen is een skill die je kunt leren. Alle toppresteerders volgen dezelfde route. Gelukkig kun je die gewoon leren. Ik ben ervan overtuigd dat je genoeg klanten kunt binnenhalen om een vrij leven te leiden. Je weet alleen nog niet hoe. Om die reden heb ik mijn kennis voor je opgeschreven. Na het lezen van mijn E-book:

✓   Weet je hoe je jouw potentiële klanten kunt vinden én opwarmen met de juiste content.

✓   Kun jij je makkelijk onderscheiden van jouw concurrenten.


✓   Snap je waarom er geen aanvragen via je website komen en hoe je die wél krijgt.

✓   Krijg je snel contact met leads, omdat ze naar jou toekomen.

✓   Heb je zin en voel je je zelfverzekerd om je aanbod te doen.

E-book Claire Babai Dé 5 manieren om direct klanten te krijgen als online ondernemer

Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.

 

testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai

Minder dan de helft van de starters onderneemt na drie jaar nog steeds

Ik zie het zo vaak gebeuren… Starters beginnen vol goede moed aan hun nieuwe bedrijf, pakken alle kansen die ze pakken kunnen en werken nog meer uren voor zichzelf dan dat ze in loondienst deden. Allemaal om één ding voor elkaar te krijgen: het ‘vrije’ leven leiden.

Tijd met vrienden, familie en voor jezelf is ontzettend dierbaar. Toch zijn er weinig ondernemers die dit ook echt hebben. Ze stoppen óf al na enkele jaren met hun bedrijf óf ze nemen er een (tijdelijke) baan in loondienst bij óf ze zitten op werkweken van meer dan 40 uur per week.

Ontzettend zonde en totaal niet nodig! Succesvol ondernemen kun je leren en ik geef je de eerste tips nog gratis ook. Waar wacht je nog op?!

Dirk Delisse - Flexibel leven
“Ik heb het E-book van Claire Babai gelezen en jij zou dit ook moeten doen. Op Instagram ben ik steeds meer in contact met mijn volgers. Ik merk alleen dat ik het ontzettend lastig bleef vinden om deze volgers uiteindelijk tot klant te maken. 
 
In haar E-book spreekt Claire over hoe het contact met je volgers aan te gaan, bijvoorbeeld hoe je een voicebericht kunt sturen. Ik heb het direct toegepast en geloof het of niet; ik heb op één dag twee potentiële nieuwe klanten erbij. 
 
Ben jij een online ondernemer en heb je behoefte aan tips voor social media, sales en je website? Ga hem dan nu lezen!”
Dirk Delisse

”WAUW, wát een geweldig e-book 😱

Dit is verreweg het beste e-book dat ik ooit heb gelezen. En dan is hij nog gratis ook. Ik download wel vaker gratis e-books, soms vind ik ergens een nuttige tip.Maar jouw e-book staat compleet vol met nuttige tips en informatie die ik nog niet wist.

Wat een waarde deel je erin zeg. Ik heb hem dan ook in één keer uitgelezen.

Echt dank je wel!”

Daniëlle Luksen

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Claire Babai, jouw business coach. Met jarenlange (ondernemers)ervaring op zak help ik online ondernemers met het krijgen van meer klanten, omzet én vrije tijd. Ik zorg dat je niet meer hoeft te zwoegen of twijfelen, met alle frustratie van dien. De businesswereld is een spelletje en het leven is kort. Laten we plezier maken.

Dit is alweer mijn vijfde bedrijf. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel toen ik 18 jaar oud was. Met een marketingstudie en jarenlange saleservaring op zak, weet ik inmiddels hoe je jouw ideale klant zo snel mogelijk kunt vinden én overtuigen om door jou geholpen te worden. De juiste strategie is goud waard.

Ook ik zat vroeger vast in de ‘rat race’ en stopte uiteindelijk uit pure ellende mijn salesbaan in loondienst, met maar € 3000,- op zak en een appartement in hartje Amsterdam. Tegenwoordig leid ik ‘het vrije leven’ in Spanje en geniet ik van de samenwerkingen met de meer dan 100 ondernemers die ik heb mogen helpen naar een succesvol bedrijf.

Met mijn 5 gratis tips kun jij ook leren hoe je direct klanten krijgt!

 

Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij. Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.