GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Succesvol salesgesprekken voeren

*Je schrijft je hierbij ook in voor gratis online tips.
Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Succesvol salesgesprekken voeren

*Je schrijft je hierbij ook in voor gratis online tips.
Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.

testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
Succesvol sales claire babai

Ben jij een online ondernemer en kun je niet wachten om meer klanten te krijgen?

Ik leer je in mijn masterclass:

Hoe je een ijzersterke ondernemersmindset creëert.

Hoe de klantreis van jouw leads eruit ziet.

Wat je moet delen om volgers ‘op te warmen’.

Hoe je zorgt dat potentiële klanten contact met jou opnemen.

Hoe je een strategisch productaanbod maakt.

Hoe je op een fijne manier salesgesprekken krijgt.

Hoe je inhoudelijk een salesgesprek voert.

Hoe je het beste kunt omgaan met afwijzing.

Hoe je direct fans van je nieuwe klanten maakt.

Hoe je een leadlijst winstgevend kunt inzetten.

Belangrijke informatie die je niet kunt missen in je business:

*Je schrijft je hierbij ook in voor gratis online tips.
Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Mette Pietersma


Ik heb de masterclass van Claire gevolgd en de tips vervolgens geïmplementeerd in mijn eerste echte salesgesprek. Raad eens… ze zei JA!!! Ik ben ontzettend dankbaar voor alle informatie. Het was enorm waardevol en helpend, vooral de stappen waar het salesgesprek over gaat!”

Mette Pietersma
Eefje-wensing


“Voordat ik bij Claire kwam liep ik vast met mijn bedrijf en met name de sales. Ik weet heel goed hoe ik mijn ideale klant kan bereiken, maar ze uiteindelijk converteren was voor mij de uitdaging. Ik wilde met meer vertrouwen en resultaat mijn sales gesprekken voeren en daarmee nog meer klanten helpen.

Claire heeft mij vanaf moment 1 heel goed geholpen door scherp te zijn op mijn acties, maar ze heeft me ook echt inzichten gegeven. Als je veel met je bedrijf bezig bent ontstaan er blinde vlekken en Claire wist ze precies te vinden. In de eerste maand had ik al direct 2 nieuwe klanten door minimale veranderingen in mijn gesprekken.
 
Ik zal het traject bij Claire 100% aanraden als je wilt groeien met je bedrijf, je sterker wilt worden in sales maar ook zeker als je overall slimmer en beter je business wilt runnen.
 
Claire ziet echt kansen die weinig mensen zien!”
Eefje Wensing
Nicolle Nowak


Ik heb de Masterclass over online ondernemen gevolgd bij Claire. Ik heb hier ontzettend veel tips en inspiratie uit kunnen halen! Claire is heel betrokken en heeft na de masterclass zelfs even de tijd genomen om verder in te gaan op mijn specifieke vragen. Dit is iemand met heel veel kennis en weet dit ook goed over te brengen, Super!

Nicolle Nowak

Ja, ik ga deze kennis écht zomaar gratis weggeven…

Waarom? Minder dan de helft van de starters onderneemt na drie jaar nog steeds. Ze beginnen vol goede moed aan hun nieuwe bedrijf, pakken alle kansen die ze pakken kunnen en werken nog meer uren voor zichzelf dan dat ze in loondienst deden. Allemaal om één ding voor elkaar te krijgen: het ‘vrije’ leven leiden.

Vaak zijn ze ontzettend goed in wat ze doen, maar door een gebrek aan verkoopskills loopt hun bedrijf niet. Ze stoppen óf al na enkele jaren met ondernemen óf ze nemen er een (tijdelijke) baan in loondienst bij óf ze zitten op werkweken van meer dan 40 uur per week. Ontzettend zonde en totaal niet nodig! Succesvol ondernemen kun je leren en daar wil ik je graag bij helpen.

Claire Babai

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Claire Babai, jouw business coach. Met jarenlange (ondernemers)ervaring op zak help ik online ondernemers met het krijgen van meer omzet, tijd en plezier. Ik zorg dat je niet meer hoeft te zwoegen of twijfelen, met alle frustratie van dien. De businesswereld is een spelletje en het leven is kort. Let’s get the most out of it.

Dit is alweer mijn vijfde bedrijf. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel toen ik 18 jaar oud was. Met een marketingstudie en een flinke dosis saleservaring op zak, weet ik inmiddels hoe je jouw ideale klant zo snel mogelijk kunt vinden én overtuigen om door jou geholpen te worden. De juiste strategie is goud waard.

Ook ik zat vroeger vast in de ‘rat race’ en stopte uiteindelijk uit pure ellende mijn verkoopbaan in loondienst, met maar € 3000,- op zak en een appartement in hartje Amsterdam. Tegenwoordig leid ik ‘het vrije leven’ in Spanje en geniet ik van de samenwerkingen met de meer dan 1000 ondernemers die ik heb mogen helpen naar een succesvol bedrijf.

Lizet Wesselman


“Ik ben na de masterclass van Claire meteen aan de slag gegaan! Ik werd zo enthousiast en zat vol met energie. Ik had altijd het gevoel dat mensen mij vervelend zouden vinden als ik zomaar m’n sales pitch gaf. Maar halverwege de masterclass dacht ik al “so what?” Het is mijn bedrijf, ik geloof dat ik echt waarde kan toevoegen. Dus ik ben direct schaamteloze berichten gaan sturen en had binnen een paar uur 2 hele leuke reacties!

Ik heb echt zin om met sales aan de slag te gaan omdat Claire de situatie zo helder kan schetsen dat je je echt afvraagt waarom je zoveel excuses bedenkt.. Ik raad deze masterclass heel erg aan, aan iedereen die terughoudend is over sales maar er klaar voor is om aan de slag te gaan!

Lizet Wesselman - LW Content
Abigail en Robin


GE-WEL-DIG!

Binnen onze onderneming is Claire actief als sales-expert en ze is een geweldige toevoeging!
 
Het was ons doel om een expert te vinden die kennis van sales kan overdragen op een groep startende, ambitieuze ondernemers en deze kon leren, motiveren en inspireren. In Claire hebben we dat ruimschoots gevonden!
 
Voor onze groep startende ondernemers is Claire een enorme bron van informatie. Ze is duidelijk en doeltreffend in het delen van haar kennis en voegt hier geweldige humor aan toe. Ze is motiverend, maar ook confronterend en weet precies de grenzen van onze leden op te zoeken om ze vervolgens wakker te schudden wat naar geweldige resultaten heeft geleid!
 
Achter de schermen is Claire geweldig om mee te werken. Duidelijk en vlot in de communicatie. Ze denkt mee, is flexibel en erg betrokken bij het geheel.
 
Claire is voor ons een enorme aanwinst.”
Robin van Weert & Abigail van Kooten

Met mijn gratis masterclass kun jij ook leren hoe je direct klanten krijgt!