GRATIS

Maak kans op een gratis strategiesessie van 30 minuten

Het is mijn missie om ondernemers te helpen met het creëren van een consistente stroom aan klanten en omzet, terwijl ze voldoende rust en tijd overhouden voor zichzelf en hun vrienden en familie. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de vraagstukken. Om die reden selecteer ik elke maand twee ondernemers voor een gratis strategiesessie van 30 minuten. De selectie doe ik op de 15e en 30e van de maand.

Voordat we beginnen, analyseer ik je huidige strategie en productaanbod. Als je geselecteerd bent, neem ik persoonlijk contact met je op. Heb je geen bericht ontvangen aan het einde van de maand? Dan ben je helaas niet geselecteerd. Geen zorgen, je mag altijd opnieuw meedoen.

Tijdens de gratis strategiesessie kijken we samen of je productaanbod goed in elkaar zit en of je huidige manier van acquisitie doen de juiste is. Daarnaast geef ik je direct een aantal concrete tips op basis van je online kanalen en je antwoorden op de vragen in het intakeformulier.

Maak kans op een gratis strategiesessie
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai

“Als startende ondernemer ben ik zoekende naar een vaste stroom aan klanten/ opdrachten. Door de gratis strategiesessie van Claire heb ik handvatten gekregen om mijn aanbod te verbeteren en om in te zetten op een eventuele nice. Wil jij ook een frisse blik op jouw bedrijf en handige tips en tricks? Dan raad ik de gratis strategiesessie van harte aan.” 

Daphne Cohen

dappher.nl