In mijn podcast afleveringen neem ik je mee in mijn leven, werk en missie. Ik deel tips over het ondernemerschap, online marketing strategieën en mindset.

Heb je een vraag over één van deze onderwerpen? Of wil je een samenwerking aangaan?

Neem contact met me op

Beluister mijn meest recente podcast hier!


“Zelf ben ik nog niet zo lang geleden gestart met ondernemen en ik ben echt dol op leren. Ik merk dat ik graag leer van personen die in hetzelfde vaarwater zitten en al staan waar ik graag wil staan. Ik was op zoek naar tips voor een startende ondernemer op het vlak van mindset & sales en daar was Claire’s podcast! De podcast heeft mij nieuwe inzichten gegeven op het gebied van sales, écht verkopen vanuit verbinding… Ook vind ik het heel fijn en leerzaam te horen hoe Claire omgaat met uitdagingen in het ondernemerschap qua mindset. Ik zou de podcast aanraden aan iedereen die het avontuur van ondernemerschap inslaat, of al is ingeslagen! Sales en mindset komen immers altijd en constant terug 😊”

Danniek Oberije

bydocoaching.nl

Marleen de Groot


“Claire haar podcast is echt fantastisch als je vragen of struggles hebt op het gebied van sales & mindset. Ze is doelgericht, concreet, streng maar liefdevol als het nodig is en ze deelt ook haar eigen startersverhaal en f*ck-ups. Als startende ondernemer heb ik nog veel vragen waardoor ik regelmatig vast loop en niet verder kan. Zet de podcast van Claire op en je kan er weer tegenaan! Ze heeft voor bijna elke vraag wel een passende aflevering, alsof ze speciaal voor jou gemaakt zijn. Ze deelt waardevolle content, helpt je concreet op weg of ze geeft je net even de peptalk die je nodig hebt om over je blokkades heen te stappen. Daarnaast laat ze zien dat je ook zonder editen en perfectionisme alsnog een super goede en leuke podcast kunt opnemen!

Marleen de Groot

Marleen de Groot

testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai