REFERENTIES


“Het was altijd al mijn grote droom om ooit kunstenaar te worden, maar ik kreeg zo vaak te horen dat ik daar mijn brood niet mee kon verdienen, dat ik die droom wegstopte. Tot ik mentaal niet anders kon dan mijn droom een kans te geven.

Met Claire als mijn businesscoach had ik binnen het traject al een omzet van € 2.600 (vorig jaar was dit in totaal € 180!), vond ik een atelier, ontwikkelde ik een online cursus waar de eerste 5 cursisten al in zitten en kwam ik met twee volle pagina’s in de Trouw. En dat alles naast mijn 32-uurs baan en een vakantie van drie weken. Mijn droom kwam niet alleen uit, ik ging het verkopen en connecties leggen met nieuwe klanten zelfs leuk vinden.

 Claire geeft me rust in mijn week, focus om te groeien en is mijn grootste cheerleader bij alle successen. Mijn Grote Droom is waarheid geworden en daarmee is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. Ik zie nu overal kansen, doe spannende dingen, leer nieuwe mensen kennen en kan mijn brood verdienen met mijn kunst – zelfs met beleg!

 Ik raad Claire aan iedereen aan die dromen heeft en niet weet hoe ze die werkelijkheid moeten maken. Vooral als sales, administratie en doelen stellen je buikpijn geven, want met Claire is dat echt niet meer nodig. Ze denkt helemaal mee met jouw specifieke situatie.”

Anouschka van Wettum

artbyanouschka.com


“Ik wist dat ik wilde ondernemen maar vond het lastig om voor mezelf concreet te maken wat ik dan wilde gaan doen. Waar moest ik beginnen en hoe moest ik überhaupt beginnen? Daarom ben ik eind januari gestart met de strategische kick-off bij Claire. We bespraken mijn situatie, belemmeringen, wensen en mogelijkheden. Na de kick-off had ik een helder beeld van wat ik wilde gaan doen, mijn ideale klant en mijn productaanbod. Ik ging direct aan de slag en gaf mezelf een jaar de tijd om deze onderneming tot een succes te maken. Nog 1 jaar bij mijn huidige werkgever aan de bak en dan vanaf volgend jaar fulltime ondernemen. Dit leek mij een realistisch en mooi doel.

 Nu, één maand na de afsluiting van de strategische kick-off, is alles anders. In 1 maand tijd kreeg ik 4 klanten en zit ik op €1000,- omzet per maand. Mijn 5e potentiële klant heeft deze week een mooi aanbod gedaan. Zodra ik bij hem ga starten kan ik mijn huidige baan opzeggen en fulltime gaan ondernemen. Zo ontzettend snel!!

 Ik kan het iedereen, die wil ondernemen, aanraden om bij Claire een traject te gaan volgen. Ze is eerlijk, super vriendelijk, kundig en houdt je een goede spiegel voor. Je leert echt zelf na te denken, te reflecteren en te ondernemen.”

Laura Kortekaas

laurakortekaas.nl

Sheila Drieman


“Vorig jaar ben ik gestart als Instagram coach. Hoewel alles goed verliep, wilde ik graag mijn bedrijf opschalen. Maar wist ik niet goed welke stappen ik concreet moest maken.

Claire heb ik leren kennen via Instagram en we hadden direct een leuke klik. In een kennismakingsgesprek gaf ze al zoveel waardevolle adviezen. Ik dacht “als een kennismakingsgesprek al zo waardevol is, wat krijg ik dan wel niet in een coaching traject?” Het was dan ook geen moeilijk besluit om mij in te schrijven voor haar coachingstraject.

Claire is enthousiast, lief, denkt goed met je mee en weet precies de juiste vragen te stellen. Samen hebben we een goede fundering voor mijn bedrijf neergezet waardoor mijn prijzen inmiddels met 14 keer zijn opgehoogd! Dit had ik nooit gedaan zonder de goede tips en aanmoedigingen van Claire.

Ik ben Claire enorm dankbaar en ik zal haar dan ook zeker aanraden aan iedere ondernemer die hulp kan gebruiken en wil groeien met zijn/haar bedrijf. Ze weet waar ze het over heeft, is eerlijk en zorgt ervoor dat je jouw doelen behaalt.”

Sheila Drieman

sheiladrieman.nl

Randy van Ekeren


“Ook toen ik nog parttime in loondienst werkte heb ik al eens een businesscoach overwogen, maar de noodzaak was er nog niet en ik vond het gewoon best een smak geld. Op de dag dat mijn bedrijf een half jaar bestond, zei ik ‘JA’ tegen het coachingstraject van Claire en binnen 2 weken voelde ik al dat dit de beste keuze was.

Ik was net uit loondienst, had een half jaar kei- en keihard gewerkt en wist: nu moét ik ervoor gaan. Ik had geen rust, mijn prioriteiten niet op orde, plande mezelf helemaal vast, was stiekem soms best onzeker over mijn rol als copywriter/ondernemer en werkte mezelf 7 dagen/ochtenden/avonden/lunchpauzes per week over de kop voor een ‘prima’ omzet naast mijn baan in loondienst.

Het vrijblijvende telefoontje met Claire voelde gelijk al relaxt. Alleen de kick-off bracht me al meer dan ik had durven hopen: mijn aanbod stond als een huis en ik had eindelijk mijn ideale doelgroep scherp, waardoor eigenlijk alles qua communicatie ook ‘makkelijker’ werd.

Mijn prijzen verhogen vond ik spannend, maar nadat de eerste offerte met die prijzen direct werd geaccepteerd, gaf dat een kick en vierde Claire het minifeestje met me mee. Niet alleen praktisch helpt Claire me met de juiste stappen, ook mentaal. Iemand hebben die je in paniek een voicebericht kan sturen als iets even niet ging zoals gehoopt en die er dezelfde dag nog met motiverende woorden voor zorgt dat je wél weer in je kracht staat, is voor mij alles waard.

Ja, die 10K marketing klinkt ontzettend tof, maar vol zelfvertrouwen, een sterke positionering én met voldoende rust je bedrijf runnen, is nog toffer. Als je daarmee begint, komt die omzet ‘vanzelf’. Zonder keiharde sales heb ik mijn omzet in één maand al verdrievoudigd en daar heeft Claire me onder andere mee geholpen.

De belangrijkste win tot nu toe? Weten dat ik goed ben, dat ik het waard ben en wat ik wie tegen welk bedrag kan bieden. Vanuit mijn situatie zou ik Claire absoluut aanbevelen als je beseft dat er meer is dan keiharde omzetten draaien en als je naast succesvol ondernemen en goed geld verdienen ook wil genieten van alle andere momenten in je leven.”

 

Randy van Ekeren

writeandseek.nl

Heb je genoeg gelezen en wil je ook aan de slag?


“Ik kwam bij Claire omdat ik een aantal doelen had voor mezelf. Ik wilde op een bepaald inkomensniveau komen én mijn aanbod en koers helder hebben. Ik vond zoveel dingen leuk dat het moeilijk is focus te krijgen en mijn ideale klant te aan te spreken.

 Claire heeft mij heel goed geholpen een heel nieuw aanbod neer te zetten en na 4 maanden zat ik al op dat gewenste inkomensniveau! Ook mijn koers is nu  meer dan helder.

 Ik ben Claire ontzettend dankbaar en ik zou haar aanbevelen aan ondernemers die hun financiële en commerciële doelstellingen snel willen behalen. Ze is  duidelijk, heeft kennis van zaken, is geduldig maar geeft je wel die liefdevolle schop onder je kont waar nodig 😉

Marjolein van Dongen

marjoleincommunicatie.nl

 


“Met een aanstekelijk enthousiaste, fijne directheid en visuele vertelwijze zorgt Claire voor nieuwe inzichten en overtuigingen met betrekking tot het ondernemerschap. Als beginnend freelancer in de film, televisie en tekst vind ik het commercieel zijn een van de lastigste dingen van het werk. Tijdens de sessies hield ze mij in een mum van tijd een spiegel voor en daagde ze uit om groter te denken. Het durven groeien, het inzicht krijgen in je huidige aanpak en wensen voor jezelf als ondernemer staan centraal. Claire laat zien dat je lef moet hebben en met een plan van aanpak meer dromen kan laten vervullen dan je zelf denkt.”

Sophie van Bree

sophievanbree.nl


“Hoewel ik het eng vond om te investeren in een coach terwijl ik te weinig verdiende om stelselmatig van rond te komen, ben ik enorm blij dat ik het toch heb gedaan. Claire is enthousiast en to-the-point, en werkt ook tussen sessies actief mee aan mijn succes. Het is ontzettend waardevol om iemand te hebben die meekijkt en bijstuurt, en die concreet aangeeft wat ik kan doen om vooruitgang te boeken. Sinds het begin van het traject heb ik beter betalende klanten gevonden waar ik minder uren aan kwijt ben, en ben ik niet meer bang dat het geld zal opraken. Ik raad Claire dan ook van harte aan als businesscoach!”

Elzevera Albada Jelgersma

willowediting.com


“Voordat ik bij Claire kwam, voelde ik het aanbod van mijn bedrijf mocht veranderen en er mee helderheid gecreëerd mocht worden wat ik nu eigenlijk doe. Voor zowel mezelf als mijn klanten. Hiervoor was ik bij Claire bij het juiste adres.

 Claire heeft me allereerst geholpen voor mezelf helder te formuleren wat het is dat ik doe: Vrouwen coachen te gaan leven vanuit hun kern. Vervolgens heb ik met haar hulp mijn aanbod om kunnen bouwen, sales pagina’s geschreven en een funnel gecreëerd om potentiële klanten aan te trekken. Het allermeeste heb ik aan alle coaching die Claire me heeft gegeven op het gebied van acquisitie en sales gesprekken voeren. Waar ik er voorheen niet aan moest denken, vind ik het inmiddels leuk om te doen!

 Ben je startende ondernemer en wil je gestructureerd je business opbouwen en laten bloeien van de start? Dan raad ik je aan op met Claire aan de slag te gaan.”

Esther Verloop

groundyourself.nl


“Het is altijd mijn grote droom geweest om mijn eigen bedrijf te starten. Ik heb altijd de beste ideeën en anderhalf jaar geleden besloot ik mijn droom werkelijkheid te laten worden en mij in te schrijven. En alhoewel ik af en toe wel opdrachten had, was het niet genoeg om mijn baan op te zeggen terwijl ik niets liever wou dan al mijn tijd in mijn bedrijf steken. Toch besloot ik dit te doen, maar ik wist gewoon dat ik niet genoeg kennis van ondernemen had om genoeg te verdienen aan mijn bedrijf en besloot te kijken naar een business coach. Met Claire had ik direct een klik. Ze weet waar ze over praat en nam mij direct aan de hand mee. Ik kreeg instant vertrouwen in mijn bedrijf en de toekomst en besloot met haar te gaan samenwerken.

 Nu een paar maanden verder ziet mijn bedrijf er heel anders uit. Ik worstelde met mijn product aanbod (gedichten) en of dit nog wel bij mij paste. Gelukkig zag Claire dit ook en toen ze vroeg of ik niet gewoon coach wou worden. Alles in mij zei ja! En sinds ik deze keuze heb gemaakt is het balletje gaan rollen, zo cool hoe het is gelopen. Ik heb de leukste gesprekken met mijn klanten en vind ‘Sales’ niet meer eng. Het lijkt er zelfs op dat ik toch mijn omzetdoelstelling voor dit jaar ga halen, terwijl ik dat echt nooit had verwacht. En dat allemaal vanuit plezier en Flow en met maar 10 uur per week werken, want met een gezin wil ik niet altijd met mijn bedrijf bezig zijn. Maar de grootste verandering is wel mijn persoonlijke groei geweest. Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen gekregen als ondernemer, maar ook als mens. Ik sta voor wie ik ben en Heldergroenhart straalt dit ook uit. Enorm dankbaar voor de keuze die ik maakte om te investeren in mezelf. 

 Claire is een hele fijne coach voor als je een bedrijf hebt wat nog niet lekker loopt. Maar ik denk ook als je echt nog maar net bent begonnen en niet weet waar je moet starten. Er komt zoveel op je af als startende ondernemer, maar door Claire is alles overzichtelijk geworden en lijkt de te beklimmen berg minder hoog. Het is de investering echt dubbel en dwars waard! Niet alleen omdat je hem terug gaat verdienen, maar vooral omdat je na de drie maanden zoveel meer in je kracht staat en nog meer waarde hebt te bieden als ondernemer.”

Rebecca Rose

heldergroenhart.nl


“Een duik in het diepe nemen, eng maar soms wel precies wat je nodig hebt. Bij de start van mijn bedrijf had ik in mijn hoofd om het direct goed aan te pakken. Ik had het idee dat ik het ondernemen wel even deed, maar bleek meer bij te kijken dan ik dacht en nadat ik mijn eerste klanten had gehad liep ik vast en stond mijn bedrijf als het ware stil.

 Ik kwam in contact met Claire en elke keer als ik haar sprak voelde ik de energie en enthousiaste groeien. Ik kreeg weer zin om aan de slag te gaan en voelde aan alles dat dit dé stap was die ik nodig had. Ik investeerde in mijn bedrijf én in mijzelf, en ik heb geen seconde spijt gehad.

Claire is precies wat ik nodig heb. Mijn stok achter de deur, ze voelt me haarfijn aan en helpt je heel gericht jouw doelstellingen te bereiken. Door Claire heb ik mijn marketing en sales on-point. Ze heeft me zelfvertrouwen gegeven en ziet je belemmeringen als uitdagingen om aan te werken. Door Claire staat mijn bedrijf super strak waardoor ik heel gericht mijn werkzaamheden kan uitvoeren en enorm kan gaan groeien.

Ik raad iedereen aan om deze sprong te wagen en te investeren in jezelf. Met het zeer aanstekelijke enthousiasme van Claire en haar persoonlijke werkwijze weet ik zeker dat jij je bedrijf straks zal laten groeien.”

Dorien van Winsum

socialsbydo.nl


“Via social media ontmoette ik Claire. Ik stelde online de vraag of iemand mij kon helpen mijn bedrijfsnaam te veranderen en te helpen brainstormen naar wat wél passend zou zijn voor mijn diensten.

In het kennismakingsgesprek met Claire ontdekte ik niet alleen haar spontaniteit maar ook haar vindingrijkheid. Ze was niet bang om mij een spiegel voor te houden maar wist dat ook met zoveel vriendelijkheid te doen dat ik me er niet door aangevallen of bekritiseerd voelde!

In de gesprekken die er volgde bleek dat ik niet tevreden was met mijn bedrijfsnaam omdat ik niet tevreden was met mijn bedrijf in het algemeen. We zijn flink aan de slag gegaan om dat helder te krijgen en nu (halverwege het gehele traject) weet ik al precies wat ik moet doen én wat mijn volgende stappen gaan zijn. Bij ieder obstakel, paniekaanval of succes stuur ik Claire een berichtje en ze weet me altijd precies op de juiste manier te motiveren, gerust te stellen en tips te geven waardoor ik weer de moed heb om door te gaan. Want oh oh wat is ondernemen soms toch eng!

Ik heb Claire aangeraden bij een ondernemende vriendin van mij die onwijs slechte (belerende) ervaringen had met businesscoaches maar nu ontzettend blij met haar is. En iedere ondernemer die ik spreek en tegen obstakels aanloopt adviseer ik om Claire eens een berichtje te sturen. Zonder Claire zou ik nog steeds aan het aanmodderen zijn, nu heb ik een duidelijk doel én al een paar (potentiële) klanten die erg veel hoop voor de nabije toekomst geven!”

Laura Brandt

home-consult.nl


“Voordat ik een coach had was ik erg zoekende. Ik wist dat ik een eigen onderneming wilde, maar welke stappen ik het best kon zetten vond ik lastig. Hoe zet je een goed fundament voor je onderneming? Ik bleef vooral in het denken hangen en wilde graag stap voor stap mijn onderneming opzetten, zodat het leuk wordt in plaats van alleen maar stress.

Ik had een oproep geplaatst in een Facebook groep. Er kwamen heel veel reacties! Ik had met 4 mensen een kennismaking gepland. Bij Claire voelde ik me gelijk op mijn gemak.  De afgelopen 6 maanden heb ik een mega reis mogen maken als mens en met mijn onderneming. Claire heeft mij super goed geholpen met het opzetten van mijn product aanbod, ideale klant en het geven van tips op het gebied van sales! Ik heb mijn baan in loondienst op kunnen zeggen, omdat ik voel dat ik mijn onderneming steeds meer kan laten roeien. In een korte tijd heb ik al veel mensen mogen begeleiden door het geven van reiki healingen, energy readingen, uitgebreide kaartreadingen en coaching! Zonder Claire was ik zeker niet zo ver gekomen in zo’n korte tijd.

Ik zou haar aanraden aan ondernemers die krijg een coach willen die je vragen altijd duidelijk beantwoord, die begrip toont als het even teveel is en je motiveert. Ze geeft je het gevoel dat iedere stap, ook al is het een klein stapje, goed is! Dat geeft vertrouwen.”

Roos Spijker

groundyourlight.nl


“Een week na mijn sessie met Claire kreeg ik het fantastische nieuws dat ik op freelancebasis aan de slag mag bij een gerenommeerd bedrijf. De strategische kick-off calls die ik met Claire had, waren zo leerzaam, dat ik alles wat we bespraken toepaste in mijn sales gesprek om deze klus binnen te harken. En dit is gelukt! Niet alleen qua woorden maar ook qua mindset. Claire is een enorme aanbeveling als het aankomt op sales en groeien qua klantenstroom binnen je bedrijf!”

Laura Graichen

lauragraichen.nl


“Ik ben vorig jaar gestart als fotograaf. Alhoewel ik het gevoel had dat alles wel op rolletjes liep, wilde ik toch mijn bedrijf opschalen. Zodra ik met Claire in contact kwam, aarzelde ik geen moment.

 Direct in ons eerste gesprek gaf Claire me inzichten waar mijn mond van open ging staan. Zo had ik totaal niet door dat het doel waar ik naartoe aan het werken was, totaal niet winstgevend was. Ze liet me daarnaast zien hoe ik dat doel wél kon bereiken, terwijl er ook genoeg geld binnenkwam.

 Claire is super direct en efficiënt, maar daarnaast heel lief. Ik heb nog nooit een gesprek met haar gehad waarbij ze me niet verwelkomt met een grote glimlach, haha. Ik raad haar aan alle ondernemers aan die hulp kunnen gebruiken met het groeien van hun business. Ze helpt je direct met een concreet plan!”

Olivia Giovanni

oliviagiovannistudio.com


“Ik had moeite met klanten krijgen. Voornamelijk met potentiële klanten over de drempel helpen om met mij te gaan werken. Claire heeft mij geholpen door heel erg te kijken naar mijn persoonlijke verhaal en hoe verkopen echt specifiek zou passen bij mij als persoon, in plaats van een standaard riedeltje opdreunen. Ik zou haar aan iedereen aanraden die een eigen onderneming heeft en nog zoekende is naar welke methodes goed passen.  Ze heeft me veel inzichten gegeven.”

Julia Zandstra


“Ik ben een half jaar geleden het fulltime ondernemerschap als tekstschrijver en redacteur aangegaan. Ik heb al allerlei mooie opdrachten mogen doen, maar er zat nog geen duidelijke lijn in mijn productaanbod en daardoor lukte ook mijn marketing niet goed. En toen kwam ik Claire tegen!

Zij wist in een hele korte tijd precies waar mijn kansen en pijnpunten liggen en heeft me zo op de goede weg gezet met een nieuw productaanbod. Ze bevestigde ook wat ik stiekem misschien al wist: dat ik me meer wil gaan inzetten op redactie.

Ik kan iedere (startende) ondernemer aanraden om bij Claire het traject aan te gaan, en al helemaal als je bezig bent met schrijven en teksten. Ze heeft een enorme kennis van de markt én is supergoed in sales en marketing. Daarnaast is ze ook nog eens mega-enthousiast en dat werkt aanstekelijk.”

Annelieke Heppenhuis

neverendingtexts.nl


“Voor aanvang van de kick-off had ik geen idee op wat voor type klant ik mij zou moeten gaan focussen en welke diensten ik hen vervolgens zou aanbieden. Dankzij Claire heb ik hier in 2 sessies een veel beter beeld bij gekregen en weet ik nu waar ik mij op moet gaan focussen. Ik raad Claire aan een ieder aan aangezien ze precies de juiste vragen weet te stellen die jou aan het denken zetten. Vooral het bepalen van je productaanbod heeft mij goede handvatten gegeven om mijn doelgroep te bedienen.”

Collin Brown


“Ik ben bij Claire gekomen omdat ik erg vastliep met mijn ideale klant. Ik weet waar ik goed in ben, maar om het te vertalen naar de juiste doelgroep en dat goed te krijgen was een uitdaging. Ik verlangde naar duidelijkheid en een manier om het goed te kunnen vertalen. Soms zit je zo diep in je eigen bedrijf, dat je niet meer weet hoe je het concreet kunt communiceren.

In de kick-off sessie heb ik met Claire een keuze kunnen maken m.b.t. mijn ideale klant. Ze heeft mij heel goed geholpen en zag al snel wat de essentie is van mijn coaching en wat mijn missie is. Claire is heel goed met het zien wat je kan en doet en hoe je dat moet vertalen naar je klanten, zodat ook zij weten waar je kracht ligt. Ik ben al een hele lange tijd hiermee bezig en eindelijk vallen de puzzelstukjes op zijn plek na door onze sessie.

Ik zou Claire aanbevelen aan ondernemers die nog twijfelen hoe ze hun missie en passie moeten vertalen naar hun klanten. Daarnaast ook aan iedereen die moeite heeft met sales of het een uitdaging vindt.”

Selma Aouichaoui

selmaa.nl


“Als startende ondernemer komt er van alles om de hoek kijken. Het is daarom fijn als iemand met ervaring je kan helpen op alle vlakken waar dat nodig is. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik mijn tijd efficiënt inzet en tevens gericht de juiste leads bereik. Naast ondernemerschap weet Claire ook veel af van de online marketing wereld. Tijdens de meetings maakt ze gebruik van haar opgedane kennis en ervaring.

 Ik kan Claire aanbevelen aan iedereen die wilt groeien met zijn of haar onderneming. Met haar manier van aanpakken zorgt ze ervoor dat je je doelstellingen gaat halen!”

Cas van der Zee

talkpixels.nl


“Ik was opzoek naar meer structuur, houvast en richting voor mijn onderneming. Via een vriendin kwam ik terecht bij Claire en het voelde gelijk goed.

 Eerst voelde het ondernemen als zwemmen in het diepe zonder enig idee waar ik soms aan het doen was.  Claire gaf mij met haar coaching duidelijkheid en structuur. Samen hebben we gekeken naar mijn ideale klant en aanbod. Hierdoor viel er veel op z’n plek en kreeg ik meer richting en vertrouwen. In plaats van “zomaar wat doen” kreeg ik nu strategie, tips en ondersteuning aangereikt, waardoor mijn nieuwe aanbod direct goed aansloeg bij mijn klanten. De hypnosesessie die onderdeel was van het traject heeft mij ook heel erg geholpen om vertrouwen te hebben in mijzelf en het proces. Daarnaast was het ook ontzettend fijn dat ik met al mijn vragen en onzekerheden terecht kon bij Claire.

 Ik raad Claire aan bij ondernemers die net als ik meer richting willen in hun onderneming, zodat je echt het gevoel hebt dat je weet wat je aan het doen bent. Ook is het fijn als je iemand zoekt die een tijdje meeloopt met je ondernemersreis, zodat je er niet alleen voor staat en met alles bij iemand terecht kan.”

Rosalynn van den Bosch

ladyofteforest.com

Hannah Vroegop


“Ik ben nog niet zo lang geleden gestart met kickstarttohappiness. Ik ontwikkelde een ‘Plezier & Geluk-routekaart’ voor mensen die dealen met een chronische aandoening. Vanuit eigen ervaring een ander de hand reiken. Vooralsnog deed ik dit op Instagram.

Ik ontdekte en koos voor Claire, omdat ze opvalt door haar fijne manier van communiceren. Open, eerlijk en niet wat ik noem ‘het door de strot duwen’. Een kick-off sessie met haar was een geweldig cadeau. Ja, je moet zelf behoorlijk aan de bak, dat is helemaal oké. Claire weet je perfect met je neus in de juiste richting te zetten, helder en inspirerend. Ik wist dan wel wat ik met mijn verhaal, mijn ervaring kan en wil betekenen voor anderen. Hoe dat vorm te geven, dat is een compleet ander verhaal. Daarin was ik zoekende.

Al snel bleek dat ik mijn aanbod scherper moest definiëren. Terug naar de tekentafel, zo voelde het. Heel even raakte ik in paniek. Moet ik van vooraf aan beginnen? Nee, gelukkig niet. Met behulp van Claire kon ik mijn aanbod finetunen, en heb ik mijn website goed op de rails gezet. Ook heb ik praktische tips gekregen om mij tot mijn ideale klant te richten.

Dankzij Claire kon ik mijn puzzelstukken tot een complete puzzel neerleggen. Dat is enorm waardevol gebleken. Ik kijk enorm uit om de volgende stap te kunnen zetten in een vervolgtraject bij Claire.”

Hannah Vroegop

kickstarttohappiness.nl


“Door Corona ging ik in een compleet andere branche werken, eentje waarin ik helemaal geen ervaring had. Ik merkte daardoor dat ik onzeker was om als ondernemer keuzes te maken over bijvoorbeeld tarieven en ik miste de bevestiging van dat wat ik deed goed/nuttig was.

 Precies dat en nog veel meer heb ik nu in korte tijd al gevonden in de samenwerking met Claire. De manier waarop ze coacht is heel fijn, streng wanneer nodig en ze kiest precies de woorden die een dag later nog in je hoofd hangen. De opdrachten die je meekrijgt zijn inzicht gevend en verhelderend en helpen je bij het stellen van prioriteiten voor je bedrijf.

 Ik merk nu al dat ik veel meer richting kan geven aan mijn werkzaamheden, de vervolgstappen helder zijn en ik meer resultaat boek uit mijn inspanningen. Ik kan niet wachten het traject te vervolgen en nog succesvoller te worden.

 Coaching van Claire is aan te raden voor alle ondernemers die op zoek zijn naar advies, een stok achter de deur of een ouderwets schop onder hun kont. Voor wie zijn bedrijf efficiënt wil opbouwen zonder veel tijd te verspillen aan zaken die niet van belang zijn en klaar is voor groei op persoonlijk en zakelijk vlak.”

Sophie Falkeisen

spirisoph.nl


“In September besloot ik om te gaan ondernemen en in Januari schreef ik mijn bedrijf IFS Fotografie in bij de KVK. Op dat moment was ik een beetje in een tweestrijd. Aan de ene kant wilde ik heel graag alles zelf doen, maar realistisch gezien wist ik echt helemaal niks af van sales en marketing en kon daarin dus wel hulp gebruiken.

Ik koos op dat moment voor Claire, omdat zij al de nodige sales ervaring had. We hebben gewerkt aan een goede basis voor mijn bedrijf. Het traject verliep met ups en downs en is ook een persoonlijke reis geweest.

Mijn aanbod, website, salestechnieken en vooral mijn mindset is enorm verbeterd. Ik werd mij vooral bewust van wat ik nu precies wilde, op zowel privé als zakelijk vlak. Ik ben veel meer gaan dromen en mijn dromen gaan naleven.

Ik zou Claire aanbevelen aan startende ondernemers die specifiek hulp nodig hebben op het gebied van marketing en sales.”

Iris Facee Schaeffer

ifsfotografie.com

Wil je ook grote stappen maken, net als deze ondernemers?