Sales Template

Start met verkopen vanuit verbinding, zodat je nooit meer pusherig overkomt, maar wel een JA krijgt als je je aanbod doet.

Koop sales template

Sales: mijn grootste hobby!

Helaas ook direct één van de grootste drempels voor veel andere ondernemers. Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat het voor jou ook geen hobby is.

Hoe je het ook wendt of keert, je kunt er niet omheen: sales is een belangrijk onderdeel binnen ieder bedrijf. Je kunt een fantastische funnel hebben en honderden euro’s aan advertentiekosten uitgeven, maar als je in een verkoopgesprek je glazen ingooit, word je nooit succesvol. Dit template is voor jou als:

  • Je telkens bezwaren van klanten krijgt, zoals: “Ik heb geen geld.” of “Ik heb hier nu geen tijd voor, maar zal aan je denken in de toekomst.”
  • Je salesgesprekken stroef verlopen en je bang bent dat je pusherig overkomt.
  • Je liever helemaal geen aanbod doet, omdat je het idee hebt dat niemand daarop zit te wachten.

Nog even voorstellen…

Ik heb meerdere salesbaantjes gehad. Van verkopen op straat als puber, tot koude telefonische acquisitie op de Zuidas. Op een gegeven moment voerde ik meer dan tien salesgesprekken per dag. Ik kan niet eens meer tellen hoe vaak ik een NEE kreeg, maar uiteindelijk leerde ik een strategie die werkt. Een strategie waarbij verkopen fijn is voor zowel jou, als de ander. Geen zweterige handjes. Geen ongemakkelijk gepush. Geen slinkse trucjes. Puur verkopen vanuit verbinding. 

In dit template deel ik exact wat ik doe en zeg tijdens mijn salesgesprekken, waardoor ik binnen no-time volgeboekt zit. Zo krijg je steeds vaker een JA en ervaart je potentiële klant het gesprek als prettig.

Het template bestaat uit 6 pagina’s, waarbij je per ‘stap’ tips krijgt over wat je kunt zeggen op welk moment. De prijs is € 14,95 exclusief btw.

Ik wil een template!

*Je ontvangt het template na je bestelling binnen 5 minuten in je inbox.

Selma Aouichaoui

“Ik zag altijd op tegen salesgesprekken. Sterker nog: ik nodigde niet eens iemand uit voor een gesprek, omdat ik geen idee had hoe ik het aan moest pakken. Ik wilde dit graag anders zien en ben aan de slag gegaan met Claire’s template. Waar ik eerst ongeveer één gesprek voerde binnen een maand, had ik nu binnen 2 uur tijd 5 afspraken staan. Ik voel me op mijn gemak tijdens het gesprek en krijg er zelfs plezier in, bizar. Het sales template is ideaal voor ondernemers die nog moeite hebben met verkopen, ik raad het van harte aan!”

Selma Aouichaoui

Abigail en Robin

“GE-WEL-DIG!

Binnen onze onderneming is Claire actief als sales-expert en ze is een geweldige toevoeging!

Het was ons doel om een expert te vinden die kennis van sales kan overdragen op een groep startende, ambitieuze ondernemers en deze kon leren, motiveren en inspireren. In Claire hebben we dat ruimschoots gevonden!

Voor onze groep startende ondernemers is Claire een enorme bron van informatie. Ze is duidelijk en doeltreffend in het delen van haar kennis en voegt hier geweldige humor aan toe. Ze is motiverend, maar ook confronterend en weet precies de grenzen van onze leden op te zoeken om ze vervolgens wakker te schudden wat naar geweldige resultaten heeft geleid!

Achter de schermen is Claire geweldig om mee te werken. Duidelijk en vlot in de communicatie. Ze denkt mee, is flexibel en erg betrokken bij het geheel.

Claire is voor ons een enorme aanwinst.”

Robin van Weert en Abigail van Kooten