‘Vloeiend Verkopen’: van stress naar succes met sales!

Geef mij die skill!

Sales: mijn grootste hobby! Helaas ook direct één van de grootste drempels voor veel andere ondernemers. Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat het voor jou ook geen hobby is.

Hoe je het ook wendt of keert, je kunt er niet omheen: sales is een belangrijk onderdeel binnen ieder bedrijf. Je kunt een fantastische funnel hebben en honderden euro’s aan advertentiekosten uitgeven, maar als je in een verkoopgesprek je glazen ingooit, word je nooit succesvol.

Deze online cursus is voor jou als:

 • Je telkens bezwaren van potentiële klanten krijgt, zoals: “Ik heb geen geld.” of “Ik heb hier nu geen tijd voor, maar zal aan je denken in de toekomst.”

 • Je salesgesprekken stroef verlopen en je bang bent dat je pusherig overkomt.

 • Je liever helemaal geen aanbod doet, omdat je het idee hebt dat niemand daarop zit te wachten.

 • Je uren aan het ‘leuren’ bent om salesgesprekken, maar je krijgt ze maar niet ingepland.

 • Je geen idee hebt hoeveel omzet er komende maand binnen gaat komen. Voor je gevoel hangt dit van de markt af en niet van jou.
Sounds like me, ik wil deze training!
Romy Andrieu

“Toen ik met Claire’s traject begon, werkte ik nog in loondienst als marketeer. Alles wat ik toen deed voor mijn bedrijf, was in mijn vrije tijd. Dat was niet altijd even consistent. Ik merkte dat ik heel veel te doen had, maar zag door de bomen het bos niet meer. En zoals ze zeggen doctoren zijn de slechtste patiënten.

Claire en haar online academy hebben me aan meer structuur geholpen. M’n website en de copywriting is stukken verbeterd en ook mijn aanbod is een stuk helderder. 

Het allerleukste is dat ik sales leuk ben gaan vinden. Door een  van de Q&A’s is de zware lading van sales er voor mij afgehaald. Ik spreek nu met plezier en enthousiasme mijn potentiële klanten aan! Mede door Claire heb ik nu echt het gevoel dat mijn onderneming een succes kan worden.

Ik kan Claire en haar traject aan veel mensen aanbevelen. Ook als je zelf marketing professional bent. Ze zorgt voor structuur en helderheid door de opdrachten die ze geeft. Vooral voor starters is dit traject een heerlijk kick-off van je ondernemersreis.”

Romy Andrieu
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai
testimonial-claire-babai

Wat als het ook leuk kan zijn? Stel je eens voor dat:

 

✓  De mensen die je benadert staan te popelen om met jou in gesprek te gaan. Het maakt niet uit of ze nog een week moeten wachten, die sales call komt er!

✓  Je tijdens de calls exact weet wanneer je wat moet zeggen. Geen buikpijn, zenuwachtige kriebels of ongemakkelijke stiltes meer.

✓  Je zonder blikken of blozen je aanbod doet. Zelfs met hogere prijzen dan je nu vraagt.

✓  Hoe de uitkomst van het gesprek ook is, jullie hebben er beide een fijn gevoel aan over gehouden. Het was zelfs gezellig.

✓ Je elke maand je omzet kan plannen aan de hand van de gesprekken die je hebt. Let the real business begin!!

Ik wil beter worden in sales!

Ik heb meerdere salesbaantjes gehad. Van verkopen op straat als puber, tot koude telefonische acquisitie op de Zuidas. Op een gegeven moment voerde ik meer dan tien salesgesprekken per dag. Ik kan niet eens meer tellen hoe vaak ik een NEE kreeg, maar uiteindelijk leerde ik een strategie die werkt. Een strategie waarbij verkopen fijn is voor zowel jou, als de ander. Geen zweterige handjes. Geen ongemakkelijk gepush. Geen slinkse trucjes. Puur verkopen vanuit verbinding. 

De online training ‘Vloeiend Verkopen’ bestaat uit 4 modules, waarbij ik jou alles leer over sales. Dit komt er aan bod:

 • Hoe je je onderscheidt van je concurrenten.
 • Hoe je je ideale klant het beste kunt aanspreken.
 • Hoe je een strategisch productaanbod maakt.
 • Hoe je op een fijne manier salesgesprekken krijgt.
 • Hoe je inhoudelijk een salesgesprek voert.
 • Hoe je een leadlijst winstgevend kunt inzetten.

Dit alles voor maar € 127,- exclusief btw.

 

Ik wil de online training!

*Je ontvangt de training na je bestelling binnen 5 minuten in je inbox.

 

Rebecca Rose

“Het is altijd mijn grote droom geweest om mijn eigen bedrijf te starten. Ik heb altijd de beste ideeën en anderhalf jaar geleden besloot ik mijn droom werkelijkheid te laten worden en mij in te schrijven. En alhoewel ik af en toe wel opdrachten had, was het niet genoeg om mijn baan op te zeggen terwijl ik niets liever wou dan al mijn tijd in mijn bedrijf steken. Toch besloot ik dit te doen, maar ik wist gewoon dat ik niet genoeg kennis van ondernemen had om genoeg te verdienen aan mijn bedrijf en besloot te kijken naar een business coach. Met Claire had ik direct een klik. Ze weet waar ze over praat en nam mij direct aan de hand mee. Ik kreeg instant vertrouwen in mijn bedrijf en de toekomst en besloot met haar te gaan samenwerken.

 Nu een paar maanden verder ziet mijn bedrijf er heel anders uit. Ik heb de leukste gesprekken met mijn klanten en vind ‘Sales’ niet meer eng. Het lijkt er zelfs op dat ik toch mijn omzetdoelstelling voor dit jaar ga halen, terwijl ik dat echt nooit had verwacht. En dat allemaal vanuit plezier en Flow en met maar 10 uur per week werken, want met een gezin wil ik niet altijd met mijn bedrijf bezig zijn. Maar de grootste verandering is wel mijn persoonlijke groei geweest. Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen gekregen als ondernemer, maar ook als mens. Ik sta voor wie ik ben en Heldergroenhart straalt dit ook uit. Enorm dankbaar voor de keuze die ik maakte om te investeren in mezelf. 

Claire is een hele fijne coach voor als je een bedrijf hebt wat nog niet lekker loopt. Maar ik denk ook als je echt nog maar net bent begonnen en niet weet waar je moet starten. Er komt zoveel op je af als startende ondernemer, maar door Claire is alles overzichtelijk geworden en lijkt de te beklimmen berg minder hoog. Het is de investering echt dubbel en dwars waard!

Rebecca Rose