In mijn vlogs neem ik je mee in mijn leven, werk en missie. Ik deel tips over het ondernemerschap, online marketing strategieën en mindset.

Heb je een vraag over één van deze onderwerpen? Of wil je een samenwerking aangaan?

Neem contact met me op

Bekijk mijn vlogs hier!

Eva Jansen


Voordat ik bij Claire kwam was ik heel onzeker over mijn bedrijf. Ik was al een aantal jaren bezig, sommige periodes intensiever dan andere, gezien ik mijn werk combineerde met mijn studie. Nu was ik er klaar voor om er 100% voor te gaan, en daarvoor wilde ik een stevige basis neerzetten. Zelf wist ik alleen niet goed hoe. Ik twijfelde over mijn aanbod, mijn prijzen en hoe ik mijzelf moest presenteren.

Claire heeft me echt enorm geholpen met het neerzetten van een stevig fundament en me bovendien een ongekende zelfvertrouwen boost gegeven. Hoewel ik in het begin dacht dat mijn problemen zouden liggen bij het aantrekken van klanten, bleek dat het er bij mij vooral om ging dat ik ‘in mezelf moest duiken’ om een werkwijze/ business model te vinden die bij mij past. Ze hielp me op verschillende niveaus. First en foremost was dat door orde te scheppen in mijn hoofd. Dit deed ze door de juiste vragen te stellen, me te confronteren met mijn tegenstrijdigheden en me op een bewuste manier te laten reflecteren. Daarnaast heb ik nu veel meer het gevoel dat ik de wereld aankan en dat mensen zitten te wachten op mijn expertise.

Naast deze wat ‘diepere niveaus’, weet ik nu ook gewoon veel beter wat me te doen staat in termen van bijvoorbeeld sales, marketing, en administratie. Hoewel ik alle tips en tricks nog niet eens heb hoeven toepassen omdat ik compleet volgeboekt zit, weet ik nu op welke manier ik aan de slag moet wanneer ik wél behoefte heb aan klanten die niet zijn komen aanwaaien. Bovendien heeft ze me in contact gebracht met een fantastisch netwerk, waarvan ik zeker weet dat ik er in de toekomst nog veel aan zal hebben.

Kortom: ik voel me nu geïnspireerd, krachtig, kalm en gemotiveerd, in plaats van rusteloos en onzeker.

Buiten dit allemaal ben ik erg blij Claire te hebben leren kennen. Ze is een ontzettend begaan en warm persoon, en ik vind het bijzonder om te zien hoe ze haar empathische en energieke karakter weet te combineren met haar (zakelijke) kennis en ambities.

 

Eva Jansen

signed-sealed.nl

Laura de Harder


Voordat ik bij Claire kwam was ik met losse flodders aan het schieten. Ik bood een product aan waarvan ik dacht dat mensen het nodig hadden. Ik had geen duidelijke doelgroep waar ik mijn diensten op had afgestemd en had voor mijn gevoel alles gedaan wat ik wist en kon – maar klanten bleven weg. Daarnaast had ik de overtuiging dat anderen het allemaal vast veel beter wisten dan ik en durfde ik me niet uit te spreken of mijn mening te geven.

Samen met Claire heb ik mijn ideale klant in kaart gebracht. Claire heeft me flink aan het denken gezet door kritische vragen te stellen en door te vragen wanneer ik vastliep. Ik dacht veel te moeilijk waardoor ik in cirkeltjes bleef gaan en het me niet lukte het grote plaatje te zien. Door vanuit mijzelf te kijken wat bij mij past kwam ik erachter van welke klanten en welke branche ik echt heel erg blij wordt. Ooit koos ik op mijn 18e voor Leisure Management en dat deed ik niet voor niets. De energie van de evenementen, het avontuur van reizen en mensen een onvergetelijke tijd bezorgen, dat is wat ik wilde doen. Nu jaren later ga ik nog steeds helemaal aan op de evenementen, leisure- en hospitality- branche. Claire heeft me continue uitgedaagd om te gaan voor wat goed voelt. Ze voelde haarfijn aan wanneer ik twijfelde. Nu werk ik als mindsetcoach en help ik managers, teams en ondernemers in de evenementen-, leisure- en hospitality branche om moeiteloos resultaten te behalen. Mijn omzet is in 2 maanden gestegen van 1200,- euro over een heel jaar naar 6500,- euro. En ik verwacht nog meer boekingen in het eerste kwartaal van 2022… wat een bizarre verandering! Ik voel enorm veel zelfvertrouwen en kan niet wachten om al mijn dromen en ideeën nog verder uit te bouwen.

Ik zou Claire willen aanbevelen aan ondernemers die het gevoel hebben alles aan hun business te hebben gedaan en niet het gewenste resultaat behalen. Claire is betrokken, scherp, denkt strategisch en zal je nooit sociaal wenselijke antwoorden en adviezen geven.

Laura de Harder

cloudforestcoaching.com