Website Template

Verander je website van visitekaartje naar salesmagneet

en trek consistent leads en klanten aan.

Koop website template

Een mooie website levert je nog niks op…

Een website is één van de eerste dingen waar vrijwel elke ondernemer mee start. Ze zijn wekenlang (soms zelfs maandenlang) bezig met onder andere het design, de teksten en de opbouw. Vervolgens gaat de website met veel bombarie live en daarna… blijft het stil.

Je kunt de mooiste website hebben, maar als die niet aan bepaalde regels voldoet, dan is het niks anders dan een chic visitekaartje. De honderden volgers op je Instagram en de wekelijkse nieuwsbrieven die je verstuurt, leveren je niks op als je website niet converterend is. Dit template is voor jou als:

  • Je wel bezoekers trekt naar je website, maar ze nemen nooit de gewenste actie.
  • Je ziet dat er geklikt wordt op de links in je nieuwsbrief of advertenties, maar de verkopen blijven uit.
  • Je nog geen website hebt en het in één keer goed wilt doen.

Van visitekaartje naar salesmagneet

In de jaren dat ik als copywriter werkte, heb ik tientallen bedrijven geholpen naar meer omzet door middel van converterende teksten en strategisch opgebouwde pagina’s. In dit template deel ik de exacte opbouw van een goedlopende website. Zo kun jij je website dusdanig inrichten dat klanten ook daadwerkelijk contact met je opnemen en iets kopen.

Het template bestaat uit 9 pagina’s, waarbij je per ‘blok’ tips krijgt over wat je neer kunt zetten. De prijs is € 14,95 exclusief btw.

Ik wil een template!

*Je ontvangt het template na je bestelling binnen 5 minuten in je inbox.

“Claire is niet alleen ontzettend goed in het schrijven van duidelijke teksten, ze denkt ook nog eens mee en is superscherp. Na wat strategische aanpassingen op de website, zorgde ze direct voor een omzetverhoging van 21% voor een website van onze klant. We kunnen haar niet genoeg aanbevelen!”

Chris Bijnsdorp

Oprichter Yfer – Online strategisch bureau

”Ik heb mijn website verbeterd aan de hand van Claire’s template en binnen ÉÉN WEEK leverde het al direct een nieuwe cliënt op. Hij zei dat hij zich compleet herkende in wat hij las. Joehoe, wat ben ik blij! Een echte aanrader.”

Antje Snels

Komverderbijantje.nl