Businesscoaching

Ben jij een startende copywriter of contentmarketeer en herken jij je in het volgende:

Hoe fijn zou het zijn als…

ja, dit wil ik!

“Where you are a year from now will be determined by the choices you make today.”

– Brad TurnbulL 

Na dit traject:

Wat houdt het coachingtraject van 3 maanden in?

STRATEGISCHE KICK-OFF

Strategische kick-off van 2 uur met voorbereidende opdracht.

MAANDELIJKSE COACH CALLS

3x een maandelijkse coach call van 45 minuten (online).

WEKELIJKSE TO-DO’s

Gezamenlijk Trello-bord met wekelijkse to-do’s om de stappen inzichtelijk te maken.

ONLINE SUPPORT

Persoonlijke feedback op opdrachten en binnen 24 uur reactie op al je vragen.

ONLINE ACADEMY

Een volledige online handleiding over sales, doelen stellen en online marketing strategieën.

COMMUNITY

Een besloten Facebookgroep met andere ondernemers, waar je met elkaar kunt sparren en groeien.

Masterclasses

Live online masterclasses van andere experts op verschillende vlakken binnen het ondernemerschap, zoals Facebook ads en personal branding.

Mindset

Live online healingen om blokkades en belemmerende overtuigingen te doorbreken, zoals hypnoses en reikibehandelingen.

€ 3.250,- exclusief btw * 
*(betalen in termijnen is mogelijk)

Let op: naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook je tijd en energie investeert.

Ervaringen

Randy van Ekeren


“Ook toen ik nog parttime in loondienst werkte heb ik al eens een businesscoach overwogen, maar de noodzaak was er nog niet en ik vond het gewoon best een smak geld. Op de dag dat mijn bedrijf een half jaar bestond, zei ik ‘JA’ tegen het coachingstraject van Claire en binnen 2 weken voelde ik al dat dit de beste keuze was.

Ik was net uit loondienst, had een half jaar kei- en keihard gewerkt en wist: nu moét ik ervoor gaan. Ik had geen rust, mijn prioriteiten niet op orde, plande mezelf helemaal vast, was stiekem soms best onzeker over mijn rol als copywriter/ondernemer en werkte mezelf 7 dagen/ochtenden/avonden/lunchpauzes per week over de kop voor een ‘prima’ omzet naast mijn baan in loondienst.

Het vrijblijvende telefoontje met Claire voelde gelijk al relaxt. Alleen de kick-off bracht me al meer dan ik had durven hopen: mijn aanbod stond als een huis en ik had eindelijk mijn ideale doelgroep scherp, waardoor eigenlijk alles qua communicatie ook ‘makkelijker’ werd.

Mijn prijzen verhogen vond ik spannend, maar nadat de eerste offerte met die prijzen direct werd geaccepteerd, gaf dat een kick en vierde Claire het minifeestje met me mee. Niet alleen praktisch helpt Claire me met de juiste stappen, ook mentaal. Iemand hebben die je in paniek een voicebericht kan sturen als iets even niet ging zoals gehoopt en die er dezelfde dag nog met motiverende woorden voor zorgt dat je wél weer in je kracht staat, is voor mij alles waard.

Ja, die 10K marketing klinkt ontzettend tof, maar vol zelfvertrouwen, een sterke positionering én met voldoende rust je bedrijf runnen, is nog toffer. Als je daarmee begint, komt die omzet ‘vanzelf’. Zonder keiharde sales heb ik mijn omzet in één maand al verdrievoudigd en daar heeft Claire me onder andere mee geholpen.

De belangrijkste win tot nu toe? Weten dat ik goed ben, dat ik het waard ben en wat ik wie tegen welk bedrag kan bieden. Vanuit mijn situatie zou ik Claire absoluut aanbevelen als je beseft dat er meer is dan keiharde omzetten draaien en als je naast succesvol ondernemen en goed geld verdienen ook wil genieten van alle andere momenten in je leven.”

Randy van Ekeren

writeandseek.nl

Sheila Drieman


“Vorig jaar ben ik gestart als Instagram coach. Hoewel alles goed verliep, wilde ik graag mijn bedrijf opschalen. Maar wist ik niet goed welke stappen ik concreet moest maken.

Claire heb ik leren kennen via Instagram en we hadden direct een leuke klik. In een kennismakingsgesprek gaf ze al zoveel waardevolle adviezen. Ik dacht “als een kennismakingsgesprek al zo waardevol is, wat krijg ik dan wel niet in een coaching traject?” Het was dan ook geen moeilijk besluit om mij in te schrijven voor haar coachingstraject.

Claire is enthousiast, lief, denkt goed met je mee en weet precies de juiste vragen te stellen. Samen hebben we een goede fundering voor mijn bedrijf neergezet waardoor mijn prijzen inmiddels met 14 keer zijn opgehoogd! Dit had ik nooit gedaan zonder de goede tips en aanmoedigingen van Claire.

Ik ben Claire enorm dankbaar en ik zal haar dan ook zeker aanraden aan iedere ondernemer die hulp kan gebruiken en wil groeien met zijn/haar bedrijf. Ze weet waar ze het over heeft, is eerlijk en zorgt ervoor dat je jouw doelen behaalt.”

Sheila Drieman

Sheiladrieman.nl

Laura Kortekaas


“Ik wist dat ik wilde ondernemen maar vond het lastig om voor mezelf concreet te maken wat ik dan wilde gaan doen. Waar moest ik beginnen en hoe moest ik überhaupt beginnen? Daarom ben ik eind januari gestart met de strategische kick-off bij Claire. We bespraken mijn situatie, belemmeringen, wensen en mogelijkheden. Na de kick-off had ik een helder beeld van wat ik wilde gaan doen, mijn ideale klant en mijn productaanbod. Ik ging direct aan de slag en gaf mezelf een jaar de tijd om deze onderneming tot een succes te maken. Nog 1 jaar bij mijn huidige werkgever aan de bak en dan vanaf volgend jaar fulltime ondernemen. Dit leek mij een realistisch en mooi doel.

 Nu, één maand na de afsluiting van de strategische kick-off, is alles anders. In 1 maand tijd kreeg ik 4 klanten en zit ik op €1000,- omzet per maand. Mijn 5e potentiële klant heeft deze week een mooi aanbod gedaan. Zodra ik bij hem ga starten kan ik mijn huidige baan opzeggen en fulltime gaan ondernemen. Zo ontzettend snel!!

Ik kan het iedereen, die wil ondernemen, aanraden om bij Claire een traject te gaan volgen. Ze is eerlijk, super vriendelijk, kundig en houdt je een goede spiegel voor. Je leert echt zelf na te denken, te reflecteren en te ondernemen.”

Laura Kortekaas

laurakortekaas.nl

Nog even voorstellen…

Ik was 18 jaar toen ik mijn eigen onderneming startte. Mijn vader – ook ondernemer en mijn grote voorbeeldfiguur – was toen net overleden. Ik heb van alles gedaan: honden uitlaten, modellen- en hostessenwerk, presenteren, en marketingklusjes. Dit deed ik allemaal naast mijn bachelor en vervolgens naast mijn fulltime baan op de Zuidas. 

In 2019 kwam ik erachter dat ik geld aan het najagen was. Mijn vader was gedurende mijn jeugd altijd weg en ik wilde zelf dolgraag mijn leven inrichten met voldoende rust en tijd voor vrienden en familie. Ik nam per direct ontslag. Niet heel slim, want ik had in totaal € 3000,- op mijn rekening en geen back-up. Iedereen verklaarde me voor gek. 

Ik begon een webshop in waterflesjes voor honden. Dat werd een daverend succes, maar maakte me niet gelukkig. Daarna besloot ik me te richten op copywriting en ook dat ging goed: binnen no-time schreef ik voor grote namen als Uber, Tommy Hilfiger, Google en Zalando.

Al snel merkte ik frustratie van medecopywriters. Ik besloot ze te helpen en ontdekte het probleem: veel mensen zijn oprecht goed in hun vakgebied, maar weten niet hoe ze moeten ondernemen. Ik besloot toen om niet alleen míjn leven beter in te richten met meer rust, terwijl ik een succesvol bedrijf run, maar ook het leven van anderen.

Nu ben ik businesscoach en help ik kennisondernemers zoals copywriters en content marketeers – om een consistente stroom aan klanten en omzet te creëren, terwijl ze voldoende tijd en ruimte hebben voor hun familie en vrienden.

Veelgestelde vragen

Dat begrijp ik, investeren in jezelf is altijd spannend. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Wat kost het je om deze investering NIET te doen? Hoeveel klanten en daarmee omzet loop je mis? Hoeveel frustratie hebben jij en je naasten op dit moment? En dat alleen omdat je nu niet de juiste dingen doet.

Je kunt ervan uitgaan dat je hier zo’n 2,5-5 uur per week mee bezig bent. Alle tijd die je in dit traject stopt is direct tijd die je stopt in het aantrekken van nieuwe klanten. Zo mis je dus geen minuut 😊

Ja, dit kan. Als je nog maar net voor jezelf bent begonnen is het superwaardevol om direct een sterke fundering neer te zetten. Het is geen enkel probleem als je daarnaast nog in loondienst werkt. We plannen de coach calls er dan omheen.

Ja, dat is zeker een goede stap. Tijdens dit traject leg je een sterke fundering neer en help ik je tot in detail met het werven van nieuwe klanten. Je leert dus direct de fijne kneepjes van het vak, waardoor je een vliegende start zult maken.